Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen közös érdeklődésetek van a párotokkal?
Milyen közös hobbijaitok vannak? Hasonló zenét hallgattok? Mi az amit mindketten szerettek csinálni (a nyilvánvalón kívül :D)? Mióta vagytok együtt?
Előre is köszi a válaszokat.
Mindenminden :D
Pl a legjobb szitu erre,amikor kérdezte tőlem,hogy mi a kedvenc zeném,én elmondtam neki,mire felnevetett,hogy ez komoly??? mer mondom miért?? :) mert ez a csengőhangja! :DDDD
Ennnyiiii
közös hobbi: zenélés,kirándulás,séta?:D,bicaj
zene: elég hasonló, sőt kifejezetten nagyon
mit szeretünk együtt csinálni: :D....:D mindent :)
más fél éve.. :)
playstation, jóban rosszban sorozat nézése, egymással való incselkedés és verekedés, pofozkodás
amúgy meg nagyon különbőzek vagyunk:
1. én szeretnék többet kimozdulni, ő nem
2. eltér a kaja ízlésünk teljes mértékben
3. tv-ben is mindig vitatkozunk hogy mit nézzünk, és mindig az van amit ő akar. :(
De nagyon szeretjük egymást és lassan 2 hónapja vagyunk házasok.
Egyezik a zenei ízlésünk, mind2-en szeretünk bulizni (bár én jobban), a politikai nézeteink is közösek, az egyetlen, ami idegesít, hogy a seggéhez nőtt a robogója. :D
Lassan féléve együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!