Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, hölgyek, titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek, titeket zavar, ha egy férfi kopaszodik?

Figyelt kérdés

tegnap 21:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Nem.
tegnap 22:30
 12/20 anonim ***** válasza:
30%
Undorodom tőle
tegnap 22:39
 13/20 anonim ***** válasza:
90%
Ez ferfiaknal genetika. Nekem 30+evesen is annyi hajam van mint tizen evesen..Maga a dus haj sem belepo egy nohoz .. ha az lenne akkor minden hajas ferfinak szep noje lenne..
ma 01:43
 14/20 anonim ***** válasza:
41%

Hat hogy lenne a dús haj belépő egy nohoz

Úgy is lehet rondanak lenni

Felőlem Kényszeresen lepontozhattok egy magán véleményt, de számomra az egyik legundorítóbb dolog egy férfinek egyszerűen meglátom hogy kopaszodik és olyan szintű undort érzek olyan szinten visszataszító hogy szavakba nem tudom önteni ennyi teljes mértékben szembemegy az objektív vonzalommal

ma 02:06
 15/20 anonim ***** válasza:
13%
Zavar, pont mint az őszülés. Hordjatok parókát, fessétek be a hajatokat, ès akkor talán emberi külsőtök lesz.
ma 03:40
 16/20 anonim ***** válasza:
45%
3 pipás, apád kopasz volt, és vert, vagy mi bajod van?
ma 04:12
 17/20 anonim ***** válasza:
25%
16. Mi ez a 3 pipas szoveg? Nem is lehet latni harom pipat sehol.
ma 04:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem zavar, de akkor inkább legyen kopasz, mint szenvedjen vele. A férjem kicsivel 40 előtt kezdett kopaszodni meg őszülni és inkább levágta nullás géppel. Szerintem inkább legyen kopasz, minthogy a ritkuló haját próbálja palástolni.
ma 08:31
 19/20 anonim ***** válasza:
Az én párom is őszül meg kopaszodik, de ugyanúgy imádom!
ma 08:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem zavar, csak tolja le. Az zavar mikor meg van hagyva a kevés haj körben, fejtetőn meg nincs, tudjátok, ilyen papásan. Vagy mikor fésülgetik egyik oldalról a másikra. A mikiegeres fazonnál még egy darabig elmegy, de ha a fejtetőn kezd ritkulni, ott nem néz ki jól ha meg van hagyva a maradék. Ha teljesen kopasz, nem zavar.
ma 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!