Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti összejönnétek egy olyan nővel, aki nem tetszik, csak azért, hogy ne maradjatok egyedül?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 07:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg férfi és nő megteszi
tegnapelőtt 10:35
 12/22 anonim ***** válasza:
Ez nem ennyire fekete-fehér, a legtöbb embert valami azért megfog a másikban, de egy csomó minden meg idegesíti. Kérdés az arányokon van. Nagyon sokan mennek bele úgy kapcsolatba, hogy majd az illető biztos előnyére változik... aztán persze nem és ugyanezért elválnak. Vagy nem mernek elválni, mert "úgysem lesz jobb". Néha meg csak azért szeretünk valakit, mert milyen jó, hogy az szeret minket, aztán megszokjuk, miközben ha velünk egyező nemű lenne, még barátnak se választanánk. De hát erre nincs tuti recept, hogy biztosan jön-e a tökéletes vagy azzal szívod meg, ha örökre válogatsz. Az ember lát ilyen-olyan példákat, meg hoz akár rossz döntéseket, aztán abból próbál tanulni. Hogy most mentem jobbra, nem jött be, akkor megyek balra. Aki meg balra indult, az onnantól a jobbra esküszik :D Valami önigazolást úgyis összekaparunk a végén.
tegnapelőtt 11:28
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ebben a kérdésben az nem mindegy hogy mekkora százalékban van jelen a "nem tetszik".

Mert tökéletes ember nincs, sem férfi sem nő. Így tökéletes passzolás sem lesz két ember között, csak közelíteni lehet a "tökéleteshez".

Úgyhogy valamilyen százalékban mindenkinek kompromisszumot kell kötnie, mindenkinek engednie kellene valamennyit az "általa megálmodottból".

Azt már mindenki maga tudja vagy érzi hogy neki mi fér bele abba amit még komfortosnak érez. Lehet hogy bizonyos dolgok nem tetszenek a másikban, de lehet hogy más dolgokkal, tulajdonságokkal jól tudja ezt ellensúlyozni.

Van olyan hogy az elején nem tetszik, de aztán később meg igen.

Egyébként a legtöbb probléma az összeköltözés után szokott felszínre kerülni. Akkor derül csak ki igazán hogy milyen ember a másik. És teljesen mindegy hogy nő vagy férfi az illető.

tegnapelőtt 11:30
 14/22 anonim ***** válasza:

Nemcsak összejönnék, de össze is jöttem.

Nem bántam meg, mert szereztem rengeteg tapasztalatot a nőkkel, akkor lettem volna ostoba, ha kihagyom.

tegnapelőtt 11:31
 15/22 anonim ***** válasza:
Erre inkább azt válaszolom, hogy a nők választanak. Tehát bármit is akar a férfi, a nő lesz mindig az, aki választ magának pl.: egy épp ilyen valakit.
tegnapelőtt 17:18
 16/22 anonim ***** válasza:
Még azzal se aki tetszik, nekem elég ha szexkapcsolatom van több is.
tegnapelőtt 20:01
 17/22 gabor49 ***** válasza:
nem az ertelmetlen lenne
tegnap 05:29
 18/22 anonim ***** válasza:

"#5 gyerek, te több szappanoperát nézel, mint a nagyanyám."

Nem, én a való életet követem, sok emberrel beszélgetek, barátok, ismerősök, 30 éves korosztály körül, látom, hogy kinek hogy alakul az élete, és ezt figyeltem meg.

5 voltam

tegnap 07:24
 19/22 anonim ***** válasza:
A nők és a férfiak többsége kb. reálisan belövi, önmaga mennyire kelendő (és ez nem csak a szexuális vonzerőt jelenti, hanem pl. kommunikációs képességek, anyagiak, társadalmi státusz, generáció, IQ-EQ... stb.), és önmagához hasonló "kategóriából" választ. Az, hogy megnézik a bombázókat az utcán vagy tiniként színészekről álmodoztak, még nem feltétlenül jelenti, hogy párkapcsolatot képzelnek el velük vagy úgy érzik, valamit hű-de-alább adták. És szerintem ez az egészséges, nem az, ha valaki egész életében azon depressziós, miért annak született, aki, hanem kihozza az életéből, amit lehet és annak tud őszintén örülni. Természetesen értve ezt arra, ha nagyobb részben összeillenek, jól érzik magukat egymás társaságában. (Tapasztalatom szerint egyébként a rossz döntések is jobbak, lehet belőlük tanulni, újratervezni, mintha szorongás miatt nem dönt az ember, hanem aztán sodródik és másokat hibáztat.)
tegnap 08:56
 20/22 anonim ***** válasza:

"És szerintem ez az egészséges, nem az, ha valaki egész életében azon depressziós, miért annak született, aki, hanem kihozza az életéből, amit lehet és annak tud őszintén örülni. Természetesen értve ezt arra, ha nagyobb részben összeillenek, jól érzik magukat egymás társaságában."

Persze. Csak a "kihozza az életéből, amit lehet" nem mindenkinek egyenlő a második mondattal. Van, akinek csak valami sokkal rosszabb/kevesebb annál. Abban pedig nincs minek őszintén örülni. Mégis mit örvendjen, akinek csak az az elérhető, hogy sem vonzalom nincs, sem összeillés, igazából unják vagy/és irritálják egymást? Ja, az örüljön őszintén az egyedüllétnek, mert még az is jobb. Hát, ennél tényleg, de... 😏 Néhányan mintha meg sem akarnák látni, mennyire sokaknak nincs lehetőségük egyszerűen semmi jóra, értékelhetőre, hanem csak a két/sok rossz közül a kisebbet választani. De ez nem boldogság, és nem tud egészséges lenni. Ez nyomasztó, megbetegítő kényszerpálya.

tegnap 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!