Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekkorában bántalmazott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekkorában bántalmazott, nem szeretett felnőtt férfi, fog e valaha normálisan szeretni?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 18:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Mintha magamat olvasnám a kérdésben.Nem szerettek,mert fiúnak születtem...

Igen, tudtam szeretni, nagyon is.Több kapcsolatom is volt,sajnos pont ők rúgták fel és hagytak el.

F

tegnapelőtt 18:50
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kettő nem függ össze, max nem lesz annyira családcentrikus. Az én szüleimtől sem kaptunk semmi szeretetet, se én se a két tesóm, nem is keressük őket, de szeretni ragaszkodni attól még tudunk a párunkhoz.
tegnapelőtt 18:51
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de lehet, hogy pont a tiéd nem. Egyénfüggő.
tegnapelőtt 18:53
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is így nőttem fel, hát nem is lettem családcentrikus.

Mindig egyedül értem jól magam.

tegnapelőtt 18:57
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Talán akkor, ha kiterápiázza magát. Sok sok önmunkával... De mivel ismertem ilyen férfit, én nem nagyon fogadnék rá, hogy jó vége lesz.
tegnapelőtt 19:14
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ritkán,de van olyan eset,hogy igen:

- 5-10 év kemény terápia után legyőzi a traumáit,és helyreteszi az önbecsülését,és utána menni fog.

- Vagy elképesztő mázlija van és pont találkozik valakivel,akivel 100% összeillenek.

tegnapelőtt 19:15
 7/17 anonim ***** válasza:
Nagyon is tud ragaszkodni a jóhoz, ha érzi, hogy szeretik, akkor nagyon tud kötődni. Viszont lehetnek különböző nagyságú problémái egy kapcsolatban, a legnagyobb, hogy esetleg maga is bántalmazó lesz. Kérdés, ha csak mondjuk az átlagnál ragaszkodóbb, az neked mennyire normális.
tegnapelőtt 19:43
 8/17 A kérdező kommentje:

Nem tudja és nem is akarja az érzéseit kifejezni

Nem ölel, akkor csókol, ha kérem

Neki nem is hiányoznak ezek a dolgok

4 éve biztató magam, hogy ha látja milyen szeretve lenni, akkor majd ő is csinálja

Kezdem feladni

tegnapelőtt 20:01
 9/17 anonim ***** válasza:
80%

"Neki nem is hiányoznak ezek a dolgok"

Ez így veszett fejsze nyele sajni... :/

tegnapelőtt 20:10
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akar változni, akkor nem fogod tudni megváltoztatni. Ráadásul ez úgy hangzik, mintha nem lenne igénye rád. Ha akarjátok mégis a kapcsolatot, akkor el kell menni pszichológushoz. De kiderülhet az is, hogy nem csak a bántalmazás a probléma.
tegnapelőtt 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!