Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál mikor kapcsol be a küzdőszellem mód?
Figyelt kérdés
Sokszor akkor se, ha félnek elveszitik a nőt, inkább elengedik. Legtöbb nem küzd csak elenged, ráhagy. Akkor 1 férfi mikor van meg küzdés teperés?jan. 5. 16:23
22/31 anonim válasza:
Aki menni akar menjen. Mindig jön más.
23/31 anonim válasza:
21 engem pl megcsípett egy szúnyog a nyáron, és téged?
25/31 anonim válasza:
#5: Olyanért, akire lehet számítani a legnehezebb pillanatokban is és nem csak akkor társa az embernek, ha éppen minden rendben van és tökéletes.
Engem a menyasszonyom barátnője lepapucsozott a hátam mögött, mert nem látja pontosan, hogy hol és milyen határok a kapcsolatunk van, csak annyit lát, hogy fontos számomra a boldogsága és, hogy képes vagyok ő érte áldozatokat hozni. De közben meg arról panaszkodott neki, hogy az ő barátja erre képtelen.
26/31 anonim válasza:
hol és milyen határok vannak a kapcsolatunkban*
27/31 anonim válasza:
Szép és jó alakú fiatal nőkért küzdenek.
28/31 anonim válasza:
#27 szép és jó alakú vagyok, nem küzdenek, nehogy azt hidd
29/31 anonim válasza:
Csak a lyuk kéne nekik, azért tepernek. Ha szakítást követően lesz egy újabb csaj, akkor nem tepernek.
30/31 anonim válasza:
10, az ilyen nők csak az adott pasit/pasitípust "babonázzák meg", ugyanazt a nőt más férfi észre sem veszi vagy épp elképzelni sem tudna vele semmit. Nem kell őket misztifikálni, vajon mit tudhatnak, ne vicceljünk már. Az adott pasinak meg ezer oka lehet, hogy miért kapaszkodna olyan értelmezhetetlenül egy sima, átlag vagy még az sem nőbe. Nőknél ugyanez megfigyelhető, semmibe veszik, de alázkodik, simulna. Olyan pasihoz akitől más nőt meg kiráz a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!