Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiaknál mikor kapcsol be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknál mikor kapcsol be a küzdőszellem mód?

Figyelt kérdés
Sokszor akkor se, ha félnek elveszitik a nőt, inkább elengedik. Legtöbb nem küzd csak elenged, ráhagy. Akkor 1 férfi mikor van meg küzdés teperés?

jan. 5. 16:23
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok.

Kedves kérdező, itt mindenki csak a saját tapasztalatai nyomán tud nyilatkozni, így én is. Nekem tavaly tavasszal ért véget egy 9 éves kapcsolatom. Elsőre nem lehet megmondani, hogy egy nő megér-e annyi ideget amennyi pl én megettem a volt asszonyom mellett. Ha van egy egzisztenciális mentálisan stabil nő, akkor nincs gond, nekem sikerült egy olyat kifognom, aki mindig "tökéletes" volt. Egy idő után toxikussá vált a kapcsolat (utolsó két évben), olyan formában, hogy mindig én voltam a szar mindenért, ő soha semmit nem csinált szarul. Ez nem rinya, csak a havi hisziken felül mentek még a kissebb hisztik. Nekem vállalkozásom mellett elég megterhelő volt már otthon is állandóan "megfelelni". Egy kapcsolat ne a kényszerről vagy arról szóljon, hogy az egyik mindig megfeleljen a másiknak és vica versa. Egyenrangú partnerként kell kezelni a másikat, nyílván én sem vagyok tökéletes, de remélem ebből is leszűröd a lényeget. Akárkinek én sem leszek papucs.

Egyébként rohadt hosszan ki tudnám fejteni, de ez a fórum nem erre való.

jan. 5. 17:18
 12/31 anonim ***** válasza:
19%
Mert már kihalóban az igazi férfiak. Talán még az 50-es korosztály többsége. Az alatt ritkaság már sajnos.
jan. 5. 17:27
 13/31 anonim ***** válasza:
54%
Ha már küzdeni kell megette a fene, én ilyenkor úgy vagyok vele hogy kuka.
jan. 5. 17:35
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát max ha nagyon szerelmes lennék belé, akkor teljesen ésszerűtlen és irracionális módon lehet,h tennék egy utolsó próbálkozást. Egyszer fordult ilyen elő, jól le is lettem koptatva, de legalább nem mondhatom,h nem próbáltam meg. Szóval egy utolsó próbálkozás még sztem belefér,bár az is felesleges többnyire, meg hát ugye ha valaki mondjuk huzamosabb ideig "küzdene",azt már sokan inkább zaklatásnak vennék. Szóval vigyázz mit kívánsz,mert a végén valóra válik, aztán alig tudod majd levakarni a kéretlen udvarlókat.
jan. 5. 18:44
 15/31 anonim ***** válasza:
71%
Tapasztalatom szerint akkor, ha a csaj top 10es (a pasi mércéje szerint) +van jó és rendszeres szex.
jan. 5. 19:19
 16/31 anonim ***** válasza:
60%
#4 Ha feltűnik egy náluk jobb parti, akkor pláne!
jan. 5. 19:21
 17/31 anonim ***** válasza:
28%
Azért milyen bájos itt is megfigyelni, hogy egy kevésbé domináns férfi csak papucs, de ha nő lenne akkor már mindjárt kapcarongy. A férfi miért nem kapcarongy? Már bocs.
jan. 5. 19:55
 18/31 anonim ***** válasza:
68%
Küzdőszellem mód nincs nagyon. Azért se küzdenek aki nagyon kéne nekik, nemhogy azért ami már elromlott.
jan. 5. 20:14
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Csináltam 1x elég volt soha többé nem töröm magam azért aki tesz a fejemre. Jobb egyedül!
jan. 5. 20:55
 20/31 anonim ***** válasza:
51%
19 is megsértődött és a többi nőn fogja leverni amit a cicukája csinált.
jan. 5. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!