Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál mikor kapcsol be a küzdőszellem mód?
2-es vagyok.
Kedves kérdező, itt mindenki csak a saját tapasztalatai nyomán tud nyilatkozni, így én is. Nekem tavaly tavasszal ért véget egy 9 éves kapcsolatom. Elsőre nem lehet megmondani, hogy egy nő megér-e annyi ideget amennyi pl én megettem a volt asszonyom mellett. Ha van egy egzisztenciális mentálisan stabil nő, akkor nincs gond, nekem sikerült egy olyat kifognom, aki mindig "tökéletes" volt. Egy idő után toxikussá vált a kapcsolat (utolsó két évben), olyan formában, hogy mindig én voltam a szar mindenért, ő soha semmit nem csinált szarul. Ez nem rinya, csak a havi hisziken felül mentek még a kissebb hisztik. Nekem vállalkozásom mellett elég megterhelő volt már otthon is állandóan "megfelelni". Egy kapcsolat ne a kényszerről vagy arról szóljon, hogy az egyik mindig megfeleljen a másiknak és vica versa. Egyenrangú partnerként kell kezelni a másikat, nyílván én sem vagyok tökéletes, de remélem ebből is leszűröd a lényeget. Akárkinek én sem leszek papucs.
Egyébként rohadt hosszan ki tudnám fejteni, de ez a fórum nem erre való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!