Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csinálnátok akkor ha vki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok akkor ha vki nagyon kitartóan szeret titeket és nagy a küzdőszelleme?

Figyelt kérdés

Huha. Röviden: Van vki aki nekem is szimpatikus jobban is mint egy barát de nem tudnék vee járni. tul jól ismerem. Ő viszont kitartóan szeret engem már kb. + - 1.5éve

Nem tudom lekoptatni. Próbáltam szép szóval. Próbáltam megbeszélni vele. És azt mondta h: ö addig vár ameddig csak kell. Nem zaklat ezzel. Csak már nekem rossz hogy nincs barátnöje miattam. Pedig lehetne mert voltak/vannak egy páran akik érdeklődnek iránta.

Ti mit tennétek a helyemben?

2009. szept. 23. 20:24
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

megbeszélem Vele. de látom próbáltad.Amúgy egy próbát

nem ér meg?

2009. szept. 23. 20:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Basszus...engem mikor fog valaki ilyen türelmesen szeretni? Szóval szerintem, ha már ilyen kitartó, megérdemelne egy esélyt tőled. Bár te ismered a jellemét, meg a szokásait, de talán a kedvedért még azokon is tudna változtatni.
2009. szept. 23. 20:34
 3/9 A kérdező kommentje:
De barátként (kicsit több mert sokszor hiányzik meg sok mindent beszéltem meg vele mos tanság nem nagyon mert probálom tartani a távolságot) olyan jó vele lenni. de próbáltam magamban meg mikor melletem van akkrois néha azon jár az eszem h mi lenne ha adnék neki 1 esélyt. de egyszerüen nemtudok. mindig nem a válasz. Most lehet csuny ahogy leirom de most nem jut eszembe ennél lágyabb szó: " undorodnék" attól ha csókolozni kellene vele vagy bmi más. Nem megy. De annyira elszomorit hogy ö nem törödik senkivel csak velem. De előttem nem említi gyakran szall nem zaklat csak néhanéha említi meg mindig hiv ide-oda. szóval olyan kitartó. áh.
2009. szept. 23. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:

ezt hogy sikerült összehozni hogy egyszerre hiányzik és jó vele lenni de undorodnál egy csóktól?:)

egyébként hány éves vagy?

csókolóztál már?:)

velem régebben emiatt volt az undorodás, de egyik pillanatról a másikra "elfelejtettem" :D

2009. szept. 23. 21:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Ahogy látom te sem önmagaddal sem pedig az érzéseiddel nem vagy teljesen tisztába... Valaki vagy szimpatikus és esetleg idővel többnek tekinted, mint barát vagy "undorodol" és semmi komolyat nem tudnál elképzelni vele. Hogy lehet az, hogy undorodsz de néha azon gondolkodol: "Mi lenne ha?!" Viszont a pasi láthat valamit benned, ha az első akadálynál nem adta fel ahol a legtöbben :)
2009. szept. 23. 21:57
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem meg egyszerűen kihasználod a csókát, elszívod a lelki energiáját, a szeretetéből élsz, és ez így Neked nagyon kényelmes. Ezt magadnak sem vallod be, hanem inkább idealizálod. Annyira nem méltatod, hogy a saját érdekében vagy megszakítsd Vele a kapcsolatot, vagy adj Neki egy esélyt, nagyon kényelmes ez így számodra.

Amúgy valszeg ha egyszer-kétszer lefeküdnél Vele, megszűnne ez a nagy kötődés számára.

2009. szept. 24. 08:46
 7/9 A kérdező kommentje:

18 és igen csokoloztam nyugi:D

"kényelmes???" heh.

Ő a legjobb barátom. Régóta voltunk már jóba mikor észrevettem h ő máshogy néz rám. De nekem nincs rajta kívül igaz barátom és tudod így nehéz otthagyni egy embert. Persze vannak barátaim de azokkal nem tudok így beszélgetni mint vele.

Ő csak egy barát. Nem tudok rá máshogy nézni,. Azért van hogy néha erre gondolok, ill akkro jutnak néha eszembe ilyenek amikor olyan utalsokat tesz ami kettőnkre vonatkozik. de csak ugy simán amikor csak általános dolgokrol dumálunk akkor nem.

Szerintetek is az lenne a legjobb ha egyszerűen nem barátkoznék már vele?

OMG. =( Akkor nem lenen igazbarátom:S

2009. szept. 24. 17:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Hadd döntse el ő, hogy meddig éri meg neki várni. Úgysem mondhatja, hogy te kényszerítetted hűségre.
2010. ápr. 9. 23:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Amúgy sem lenne tisztességes mással járni úgy, hogy közben utánad epekedik.
2010. ápr. 10. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!