Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak most? Ti mit csinálnátok a helyemben?
21. század, én így szeretlek... :)
Ezért olyan csodás a fészbuk meg a többi marhaság.
Én is pl pont eldöntöttem minap, hogy ráindulok egy lányra, erre látom, hogy üzenőfalán ajánlgatja neki 2-3 helyi srác is, h na akkor majd este mekkorát partiznak, meg majd sétálgatnak utána stb... :)
Régen minden egyszerűbb volt.
23/F
Nem azért, de ez milyen már, hogy rád ír, hogy jártok-e, és te gondolkodsz, és úgy döntesz végül, hogy igen...
Hol marad a randi, a rózsa, a mélyen egymás szemébe nézés...?
Lehet, hogy feleslegesnek gondolod, vagy valami, de hidd el, hogy ennyire is fog megbecsülni téged.
20:48-as vagyok.
De, igenis van, csak várni kell rá, és nem összejönni egy olyannal, aki nem érdemel meg téged. Ha ilyen könnyen megkap magának a férfi, hogy megkérdezi interneten, járnál-e vele, és te azt mondod, hogy igen, annyira is fog téged megbecsülni.
Tudom, hogy nehéz normális párt találni, de azért van még pár értékes férfi a világban.
De természetesen ez a te döntésed. Én soha nem mennék bele így egy kapcsolatba, és te kérdezted, hogy mit csinálnék a helyedben. (Mellékesen: ha egy másik lánynak kiírta a falára, hogy szereti őt, akkor meg főleg nem.) Azonban más emberek vagyunk. Sajnálom, ha nem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!