Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A huszon-és harmincéves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A huszon-és harmincéves, legalább átlagosan kinéző nőknek nevetségesen egyszerű az online társkeresés?

Figyelt kérdés
Csak felmennek a társkereső oldalakra, és érkezik sok megkeresés a korosztályukból, normális, kedves, szintén legalább átlagos férfiaktól?

jan. 4. 13:37
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
40%
40. Itthon a noi tarsadalom tagjai teljesen elteroek mas nemzetektol.. savanyuak, ha hetkoznapi dolgokrol beszelsz nekik az nem erdekes kiveve ha penzhez kozheto akkor egybol fenylo szemekkel neznek rad. Elet untak , egy jó egeszséges beszélgetés már nem igazán érték nekik.
jan. 25. 15:39
 42/48 anonim ***** válasza:
74%
De tényleg durva, hogy ilyen nagy a különbség. Ég és föld.
jan. 25. 15:43
 43/48 anonim ***** válasza:
78%
Edward, akkor menj Németországba ismerkedni. Lehet, hogy velük vagy kompatibilis.
jan. 25. 17:11
 44/48 anonim ***** válasza:
72%
Nem beszélem jól a nyelvet és nem is igazán szerettem ott lenni. Nem akarok visszamenni.
jan. 25. 17:29
 45/48 anonim ***** válasza:
63%
Akkor így jártál, Eddy…
jan. 25. 17:59
 46/48 anonim ***** válasza:
73%
44.: Menj inkább pszichológushoz, hogy kiderüljön, miért nem megy az ismerkedés. Szerintem Németországban pont a nyelvi akadályok miatt oldottabb lehettél, mert azt gondoltad, a más nyelv miatt úgyse akarnál kapcsolatot velük. Szerintem tudat alatt félsz a kapcsolattól, elkerülő kötődési sémád lehet. Sok csalódás érhetett régen, akár a szüleidben is, ezért tudattalanul félsz, hogy egy kapcsolatban sérülnél. Emiatt nem tudatosan úgy alakítod a sorsod, hogy ne legyen kapcsolatod. Inkább ábrándozol. Ezt egy jó pszichológus fel tudja benned oldani.
jan. 25. 18:09
 47/48 anonim ***** válasza:
100%

De megy az ismerkedés, mert innen is randiztam már valakivel.

Vannak traumáim, gátlásaim, ahogy minden embernek, de mást se csinálok, csak azon dolgozom, hogy feloldjam őket. Nem kell ide pszichológus.

Teljesen másról volt itt szó. Arról beszéltem, hogy valamiért Németországban külsőleg kívánatosabb voltam, mint itthon vagyok. Ennyi.

jan. 25. 18:37
 48/48 anonim ***** válasza:
53%
47.: Akkor légy türelmes, előbb-utóbb lesz párod.
jan. 25. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!