Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A huszon-és harmincéves, legalább átlagosan kinéző nőknek nevetségesen egyszerű az online társkeresés?

Ez a sok megkeresés, amiből válogatni kell, kb olyan, mint egy doboz, amiben van egy csokigolyó, meg 999 darab xar, ami ugyanúgy néz ki. Szerinted könnyű csokit enni, ha kapsz egy ilyen dobozt ajándékba.
Társkeresőn rengeteg selejtes pasi van, elvétve akad egy-egy normális, de ott más nem passzol.

Akkor most milyen is az átlagos?
Pár nappal ezelőtt belinkelték itt egy 25 éves lány instagram profilját.
(A kérdés már törölve lett.)
Én írtam hogy nagyon jó csaj.
Erre szinte az összes kommentelő degradálni kezdte, hogy átlagos, 10/4, nem csinos, sőt még csúnya is, meg hogy ilyen csajra az utcán a kutya sem néz.
Ugyanakkor más kontextusban tárgyalva már "instamacának, instapozitívnek" minősítenek itt minden csajt aki nem dagadt, és mit képzelsz hogy rá mersz nézni.

Barátnőm szokta mutatni ha valaki ráír facen, instán vagy tiktokon. (Napi szinten, hiába van kint, hogy velem van).
Egy csomó elbaszott szerencsétlen, írásképtelen agyhalott, egy bites baszni vágyó véglény kb a 99%. :D

Társkeresés nem csak baszást jelent. Mert a többség csak dugni akar. Van, aki jól van, aki rosszul titkolja.
A társkeresésnek arról kéne szólnia, hogy mindketten őszinték vagyunk, hogy megtaláljuk a hozzánk illő embert - nem pedig arról, hogy ez az ember elkezdett velem beszélni, kipuhatolózom, mit szeretne hallani és azt mondom neki, amit hallani akar, hogy megdughassam, aztán majd kiakadok, hogy nem olyan az ismeretlen, amilyennek akarom, hogy legyen.

Én nem átlagos nő vagyok,molett. Viszont atlagos ferfiakkal ismerkedtem és a párom is teljesen átlagosan kinéző.
Persze sok :Szia szex érdekel…stb engedélykérés is jött főleg átlagon aluli pasiktól.
De összességében nem olyan nehéz és vészes az online tàrskeresés még ugy sem hogy nem egy “átlagos”nő vagy

De most akkor egy átlagos, rendes srác hogy ismerkedjen jól egy tényleg átlagos és rendes nővel, hogy mindenki azt kapja, amire vágyik, és ne alá, meg fölé lövöldözés, meg csetepaté, és veszekedés legyen belőle?
Őszintén miért nem lehet már? :(
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!