Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A huszon-és harmincéves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A huszon-és harmincéves, legalább átlagosan kinéző nőknek nevetségesen egyszerű az online társkeresés?

Figyelt kérdés
Csak felmennek a társkereső oldalakra, és érkezik sok megkeresés a korosztályukból, normális, kedves, szintén legalább átlagos férfiaktól?

jan. 4. 13:37
1 2 3 4 5
 21/48 Senior Séf ***** válasza:
79%

A nő nem egy pasit keres, hanem A(!) pasit.

Mondhatnám úgy is, hogy amíg a pasik csak egy pár lyukat keresnek, a nők a párjukat akarják megtalálni.

jan. 6. 17:32
 22/48 anonim ***** válasza:
62%

Nem mondanám.

Szexre bárkit, de olyat, akivel az ember passzol (a hasonló szemlélet okán) már nagyon nehéz találni.

jan. 7. 15:29
 23/48 anonim ***** válasza:
55%
8: Én soha nem írtam ilyeneket, mégse kapkodott utánam senki. Ha ilyen szörnyű lenne a helyzet már lehet házas lennék, de nem vagyok az, mert akkor legalább normálisan el lehetne velük beszélgetni.
jan. 9. 12:32
 24/48 anonim ***** válasza:
75%
20: Hacsak nem azzal kezdesz, hogy "szia keksz mikó?" vagy valami hasonló, akkor sanszos, hogy külsőre nem tetszel nekik, akiknek meg tetszel, azok meg neked nem felelnek meg. Semmi bonyolult nincsen ebben, most nem furi h azokat lepontozták, akik pozitívan írtak a társkeresőkről, meg hogy gyorsan bepasizott ott? Na vajon miért pontozták őket le...
jan. 9. 12:38
 25/48 anonim ***** válasza:
91%

Mert a saját, egyéni tapasztalatából azt a következtetést vonja le, hogy akkor MINDEN átlagos nőnek könnyű.

Ha most idejön egy kövér férfi, hogy könnyen talált párt, tehát minden kövér férfinek könnyű lenne, az is ekkora fszság lenne.

jan. 9. 13:42
 26/48 anonim ***** válasza:
31%

Itt van 44

Éves pasi vagyok

Normális külső normális belső

Lakás kocsi van mindig csak a kurvák találnak meg…

Köszönöm azokból nem kérek

Kevés a normális nő!!!

44f

jan. 9. 14:06
 27/48 anonim ***** válasza:
68%

14:06 nem, nem kevés a normàlis nő!

“Csak a kurvák találnak meg”. Hm talán azért mert leginkább azokat is keresed. Fullos külső stb. Belső meg nulla.

jan. 9. 21:40
 28/48 anonim ***** válasza:
65%
Nézőpont kérdése. A nőknek ki kell szűrni a több száz rájuk író pasi közül azt az egyet aki nem kretén. A férfiaknak igaz, h kevesebb a visszajelzés, de legalább nem kell annyit kiszűrni.
jan. 10. 07:57
 29/48 anonim ***** válasza:
22%

21.40

Inkább privátba írtam választ

jan. 10. 16:54
 30/48 anonim ***** válasza:
77%

Állítólag, ha nagyon csinos vagy az is probléma.

Férfiak nem vesznek komolyan TEGED.

Sok férfi persze nok is csak keresnek valakit ,de nem akarnak elkotelezodni.

Sokan eltűnnek gyorsan. Nem válaszolnak.

jan. 24. 21:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!