Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most láttam hogy az exemet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most láttam hogy az exemet követi egyik haverom instagramon. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
1 éves story az egész, azóta nem vagyunk együtt, nagyon rég nem néztem már a profilját sem. Úgy éreztem már teljesen túltettem magam rajta, és túl is tettem. Ami most mellbevágott az az hogy egyik haverom (nem közeli barát ,csak középsuliból meg most egyetemről is ismerjük egymást, szoktunk néha suliról dumálni meg ilyenek)illetve ő ,követik egymást instagramon. Ez a mi szakításunk óta történt. Nagyon fáj ez nekem ,elárulva érzem magam. Mi köze van egy olyannak akit ismerek az én régi barátnőmhöz , hidegen hagy hogy ő mit csinál vagy kivel ,az fáj hogy egy haverommal. Nem tudom melyik jelölhette be a másikat de mind a kettő opció undoító , a haverom tudja hogy 2 évig együtt voltunk. Mi a f@@#szért jelölné be az exem ezek után. Forditva meg megint abszurd és undorító. A kérdésem az hogy hogy viszonyuljak most ezek után ehhez a "haverhoz"
jan. 2. 22:35
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Semmi közöd hozzájuk. Úgy viszonyulj.
jan. 2. 22:37
 2/17 A kérdező kommentje:
De megis miért ne lenne közöm ha ismerősről van szó
jan. 2. 22:40
 3/17 A kérdező kommentje:
Mosolyogjak rá ezek után is?
jan. 2. 22:41
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell velük tartani a kapcsolatot.
jan. 2. 22:46
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de ha csak egy random haver, akkor nincs sok közöd hozzá. Ha a legközelebbi barátod lenne, akkor elég gáz lenne, de nem erről van szó. Érted, két ember, akik nem tartoznak neked magyarázattal, teljesen függetlenek tőled. Sajnálom, ha rosszul érintett a szakítás, de sunyiban nézni az exed követőit, és felháborodni, hogy kivel ismerkedik annyira guszustalan mániákus viselkedés. Azzal, akivel akar, ahogy a haverod is. Amúgy, nekem is vannak férfi ismerőseim, akikkel csak úgy jóban vagyok, követjük egymást. Nem feltétlenül jelenti azt, hogy dugunk. Náluk is lehet ennyi az egész.
jan. 2. 22:47
 6/17 anonim ***** válasza:
76%
Nőj fel..
jan. 2. 22:50
 7/17 A kérdező kommentje:
#5 igazad van, mondjuk épp nem vagyok MÁR ez a mániákus fajta. Pár hónapig az voltam szakítás után, de most kb fél éve már nem néztem, csak random feljött, és egyből írta alul hogy közös ismerős a haverom
jan. 2. 22:51
 8/17 A kérdező kommentje:
#6 nem tudom ez felnövés kérdése-e , de remélem neked van igazad és később leszarom majd az ilyen dolgokat.
jan. 2. 22:52
 9/17 A kérdező kommentje:
Csak haveromnak hittem meg napi szinten beszéltünk pár szót nevetgéltünk stb, most meg ezt látom.
jan. 2. 22:53
 10/17 anonim ***** válasza:
54%
A haverod nem a barátod és egyáltalán nem biztos, hogy együtt vannak, de amúgy sincs semmi közöd egyikőjükhöz sem.
jan. 2. 22:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!