Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy telnek az estéitek?
Mennyire beszélgettek, vagy csináltok valamit közösen ?
A szexet most hagyjuk. Általánosan érdekel a dolog.
Párom semmit nem lép felém, minden nap csak a hobbijára figyel
Mi sokat beszélgetünk esténként. Plusz kiülünk a teraszra, egy kis borozgatásra, ilyesmi.
Említetted a hobbit, hogy a párod csak annak él. Nálunk is van mindkettőnknek hobbija, sok időt elvesz, de sokat beszélgetünk arról is.
Feleségem mesél az ő hobbijáról, ha tudok, segítek neki valamit benne (beszerezni hozzá ezt-azt), ő is érdeklődik az én hobbim iránt, mesélek én is sokat neki róla, szóval minket ilyen formán összehoz a hobbink, nem eltaszít, pedig közös hobbink nincs. De mindkettőnk hobbija olyan, hogy származik egy kis "produktum" belőle, így lehet róla beszélni, megnézni, bemutatni az eredményt.
Ezeken kívül szoktunk nézni közösen ezt-azt, zenét hallgatni, ilyesmi.
Aztán olyan is van, ha épp arra vágyunk, hogy hagyjuk egymást, az énidő is fontos. Egymás mellett vagyunk, de mondjuk olvasunk, vagy hallgatunk mindketten valamit külön-külön fejhallgatóval. Sokszor épp ez esik jól.
A hobbi meg az odafigyelés nem zárja ki egymást.
Én érek haza később. Iszok egy kávét, addig kibeszéljük, hogy milyen napunk volt. A hobbinkról is beszélünk. Aztán gyors csinálunk valami kaját, eszünk. Heti egyszer elmegyünk bevásárolni, hazafelé beugrunk a kedvenc kajáldánkba. Ez el szokta vinni az egész napot.
Este hobbizunk, közben megy valami sorozat a háttérben. Mi film közben is szoktunk beszélgetni.
Van persze, amikor a másik inkább elvonul. Például olvasni, vagy a komoly koncentrációt igénylő feladatokkal. (Párom makettozik most, én meg házikókat csinálok üvegből és agyagból. A kifestés mindkettőnk hobbijánál ilyen például.)
De persze gyakran fáradtak vagyunk, egyszerűen nézünk egy filmet, közben meg bealszunk. Mindketten korán kelünk, szóval nem szoktunk éfjélig fent lenni.
Nem úgy, hogy panaszkodok a páromra minden nap egy névtelen fórumon.
A mi estéink mindig mozgalmasak, gondoskodnak róla a gyerekek. Elmesélik a napjuk, kell velük kicsit foglalkozni, ez attól függ, hogy épp mire van igény. Vacsorázunk együtt, beszélgetünk, aztán szerencsére már mindkét gyerek elég nagy, hogy egyedül menjen fogat mosni, fürdeni és lefeküdni. Néha hiányzik, mikor összebújtunk és mesét olvastam nekik. Ma már maguknak olvasnak.
Mi ilyenkor vagyunk kettesben. Tudunk beszélgetni, vagy filmet nézni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!