Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két olyan ember kozott akik alig ismerik egymás igényeit vagy nem is ismerik lehet jó a szex?
Lehet, vannak akik egyformák és így ugyanazt szeretik, és érzelmek is vannak tehát jó alapból. És azonkívül az alap szex 2 összeillő és fitt emberrel minden formában jó, a legegyszerűbben is. Ha ez nincs meg akkor figurákkal se lehet megjavítani.
De előtte jó beszélni róla hogy bejött e a lottó ötös (na jó annál azért nagyobb az esély) és összeillenek vagy bele se kezdjenek inkább.
Nekem egyszer volt csak olyan, hogy első randin lefeküdtem valakivel. Éreztem, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk érzékiségben, és hogy jó lesz... Nem csalódtunk egymásban, nagyon nagyon jó volt. De ez szerintem nem tükrözi az átlagot.
De más esetben is szerintem nincs sok értelme beszélni a szexről szex előtt, ez túl gyakorlatias dolog. Ott a konkrét helyzet dönti el majd, hogy milyen lesz valakivel, van-e benne perspektíva. Később persze tényleg fel lehet hozni az igényeket is.
Vagy Kérdező mire gondoltál, hogy randin beszélgetni arról, hogy ki mit vár el a szexben? Mert nehéz elképzelnem, hogy ez mégis hogy a manóba jöhet szóba a randikon.
Picit közönségesnek érezném, és/vagy illúziórombolónak. Pedig nem vagy prűd nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!