Belga juhászkutya ( groenendael ) és német juhászkutya egymás mellett megfér? Utóbbinak is hasonló igényei vannak?
Jelenleg egy öt hónapos kan ( ivartalanítva lesz ) grönim van, két hónapja van nálam. Benti-kinti kutya, kedvére járkálhat. BARF etetésben részesül. Egyedül élek, nincs más személy a közvetlen környezetében a nap nagyobb részében ( csak ha sétálunk például )
Ilyesféle környezetbe hozható-e kicsivel később mellé egy német juhászkutyus (szintén kan)? Az mennyire bírná ezt az életmódot? A belgával kijönnének-e szerintetek? Vagy ez nagyban függ a kutyák jellemétől?
A kutyusokkal aktív sportolást tervezek majd a jövőben, illetve kipróbálnám velük a kifejezetten kutyás sportokat is. A kutyasuliba is járnánk, és én is tudnék velük foglalkozni minden nap minimum 5-6 órát, ha nem többet.
Kábé ők lennének a gyerekeim, szóval mindenképpen a legjobbat kapnák:)
A kérdés már csak az, hogy megférnének-e egymás mellett.. Vagy ez tényleg s jellemüktől függene?
Értem, köszönöm. Minden lehetsége dolgot megteszek, hogy jól érezzék magukat, és jól kijöjjenek egymással :)
Még egy kérdés: olvastam, hogy sokak szerint a német juhászkutya már túltenyésztett, nem bírja a túrákat, stb. Igaz ez,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!