Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom minden nap 1 órán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom minden nap 1 órán keresztül zuhanyzik, ilyen másnàl is van?

Figyelt kérdés

Szeret a víz alatt állni, elmondása szerint neki ez az “én idő”, mikor kikapcsol, relaxál. Pasik, ti ezzel hogy tudtok azonosulni? Illetve csajok, ti mit szólnátok ehhez? Én is napi 1-2 órát simán eltöltök a fürdőben, de nem csak állok 1 órán át a víz alatt és nem csak tusolok, hanem testápolás, smink, haj, stb. De tusolni 1 órán át?? Nekem ez magas.

Zavarni nem zavar, mert egyrészt nem élünk együtt, másrészt ha neki így jó, akkor nekem is, de érthetetlennek tartom. Vannak hülyeségeim nekem is, de azok legalább funkcionálisak.

33F/28L

dec. 31. 00:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
52%
Persze, sötétben zuhany alatt áll és nem matyizik.. Mert aszex... 🤣 Csillagom azért aszex veled mert a zuhany alatt matyizik... 🤦😅
dec. 31. 09:04
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is iamdok ott lenni

Egy óra túl sok de 20 perc minimum

dec. 31. 10:57
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Depis kicsit? Én akkor szoktak lenyomni a villanyt, ha fáj a fejem. Nekem szimpi, nem csak "letudja" a dolgot.

Amúgy vízben nem csúszik semmi, szóval lehet, hogy tényleg csak sima zuhanyzás.

dec. 31. 12:59
 14/16 A kérdező kommentje:

11-es válaszoló:

felszínes, hiányos, általános tudásból merítkezel átlag faszik alapján. Utálja a nőket meztelenül látni, csakis szexin vagy ízlésesen felöltözve tudja értékelni a női testet, mert csak vizuálisan érdeklik a nők. Pont olyan, mint én, mert engem sem érdekel a pőre test (hülyèn néz ki meztelenül minden ember).

Termèszetesen egyèb szexuális jellegű tevékenységekre kihasználta őket, mert arra tökéletesek voltak, de ő nem közösüléses párti, mint ahogy èn sem.

Rangon aluli. A kispolgár él ilyen alapvető ösztönökkel.

Szóval a fejemet inkább én fogom a hülyeségedtől 🤤

Tudtam, hogy lesz, aki csak a matyizásig lát ( átlag kispolgár) és nem tudja elképzelni, hogy víz alatt állni farokverès nélkül is lehet.

A kérdés sem ez volt, hanem az, hogy ki hogyan tolerálná ezt a szokást, nem pedig az, hogy mit csinál zuhany alatt. Elárultam: semmit.

Csillagom, máskor ne áruld el magadról, hogy egyszerű lèlek vagy 🫠

Amúgy köszönöm annak, aki a kérdésre válaszolt!

BÚÈK!

dec. 31. 18:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14. "Utálja a nőket meztelenül látni" - akkor búza csillagom!
dec. 31. 18:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Utálja a nőket meztelenül - akkor 99% meleg... De áltasd csak magad, kérdező.
jan. 1. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!