Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, ha egy férfi hónapokon keresztül nem akar szerezni?
Nos,van egy férfi, akivel csak szexnek indult a kapcsolatom, de végül napi szintű kommunikáció lett belőle. Ha találkozunk akkor, pedig beszélgetünk és csók, simogatás van köztünk.
Farka mindig feláll, tehát nem impotens, szex is volt már 3 alkalommal. Nem szedek fogamzásgátlót, és elvileg az miatt nincs, hogy ne legyek terhes.
Amúgy én kapcsolatot nem akarok tőleés senkitől sem. Az elején tisztáztam vele. Ő többször hívott olyan helyekre, ahol nyilvánosan kellene egymást felvállani,de én nemet mondtam.
Közbe másokkal is ismerkedik de velem is fent van ez már 7 hónapja.
Nem értem mi van igazából.
Bőven nem vagyunk tinik már, hiába olyan a kérdésem.
Én is erre gondoltam, hogy másokkal is.
De amúgy meg nem az a "tipikus" jó pasi. Jól néz ki számomra, de nem izmos mondjuk és a farka is nagyon pici.
Személyisége nagyon vonzó nekem, eleinte tele volt önbizalommal , de mikor teljesíteni kellett volna.....
Magyarul te csak lyuk akarsz lenni, ő meg ezt nem akarja.
Jééé!
Én azzal voltam ilyen, akivel jó volt dugni, de emberileg semmibe se néztem. Párkapcsolatra meg totál alkalmatlannak éreztem.
Lényegében csak azért taliztam és dugtam vele mert unatkoztam.
7- hát igen..
Nagyon kedvelem, de többet nem akarok. Engem nem kell vinni randira stb... amit mondtam is neki. Ő meg inkább csak beszélgetni, ölelni, puszilni stb hív, viszont szex nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!