Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, ha egy férfi hónapokon keresztül nem akar szerezni?

Figyelt kérdés

Nos,van egy férfi, akivel csak szexnek indult a kapcsolatom, de végül napi szintű kommunikáció lett belőle. Ha találkozunk akkor, pedig beszélgetünk és csók, simogatás van köztünk.

Farka mindig feláll, tehát nem impotens, szex is volt már 3 alkalommal. Nem szedek fogamzásgátlót, és elvileg az miatt nincs, hogy ne legyek terhes.

Amúgy én kapcsolatot nem akarok tőleés senkitől sem. Az elején tisztáztam vele. Ő többször hívott olyan helyekre, ahol nyilvánosan kellene egymást felvállani,de én nemet mondtam.

Közbe másokkal is ismerkedik de velem is fent van ez már 7 hónapja.

Nem értem mi van igazából.

Bőven nem vagyunk tinik már, hiába olyan a kérdésem.

2024. aug. 11. 18:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%

Talán pont ez a gond... Vagy lesz köztetek valami, vagy viszlát. Szexpartner nem kell neki. Kipróbáltátok egymást, ok, de most már döntsétek el, hogy van közös jövőtök vagy nincs.

Lehet, így gondolkodik.

2024. aug. 11. 19:50
 12/14 anonim ***** válasza:
40%
Lehet nemibeteg
2024. aug. 11. 19:54
 13/14 anonim ***** válasza:
50%
Nem szedek fogamzásgátlót, és elvileg az miatt nincs, hogy ne legyek terhes.
2024. aug. 11. 23:15
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
Ha nagyon pici a farka, akkor minek akarsz vele szexelni? Ha én szexkapcsolatot akarok csak, akkor biztosan nem ilyen pasit választok szexkapcsolatra. Inkább lelkitársnak választanám.
2024. aug. 12. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!