Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány csalódáson mentél keresztül és hányszor törték össze a szíved?
Figyelt kérdés
Szimpla kérdés.
Kort és nemet írjatok.
Köszi.
2024. máj. 30. 12:27
A kérdező szavazást indított:
1-5
6-10
11-15
16-20
20+
Rengeteg. Nem is számolom, nem is érdekel.
17 szavazat
2/17 anonim válasza:
kb: 5-10..
Úgy igazán nagyon 4 alkalommal.
De nekem már rég nincs szívem amit össze lehetne törni. Már semmi nincs bennem amit össze lehetne törni.
F
3/17 A kérdező kommentje:
Tudtam, hogy valamelyik retardált nem bírja ki és kiírja szimplán, hogy nem és kor. Menthetetlenek vagytok.
2024. máj. 30. 12:37
5/17 anonim válasza:
Te vagy a retardált kérdező. Választási lehetőségeket írtál ki és elvárnád, hogy írjuk le mi a nemünk és korunk mintha olyan fontos lenne. Plusz azt se tudod, hogy a valósat írnánk-e le. Miért fontos?
Oké. 1 csalódás ért. 34/F. Elhiszed?
6/17 anonim válasza:
Engem az igazán durva csalódások, szívösszetörések elkerültek. Nem csinálok jobban semmit, mint más nő, sőt, csak ebből a szempontból szerencsém volt. Cserébe megszámlálhatatlan olyan volt, hogy nem kellettem vagy nem eléggé, nem voltam elég jó, fontos, értékes... Most is egyedül vagyok emiatt, 30+ N.
7/17 A kérdező kommentje:
"34/F. Elhiszed?"
#5 amilyen értelmetlen kötekedő hisztit lenyomsz, inkább 34/N, aki épp most menstruált.
2024. máj. 30. 12:50
8/17 anonim válasza:
Te hisztiztél kérdező. Tudtad, hogy valaki lesz "retardált" mégis oda írtad, hogy nem és kor. Te vagy a retardált. Sőt többes számban írtad, hogy menthetetlenek vagyunk. Pedig csak én írtam. Tényleg debil vagy.
9/17 anonim válasza:
A szívem épp nem törték össze 1x sem, de csalódásnak beillik. 2x.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!