Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek volt már 3-4 kapcsolata az sok csalódáson túl lehet?
Figyelt kérdés
20 on évesekre lennék kíváncsi.2022. dec. 21. 12:23
1/5 anonim válasza:
Ha egy kapcsolatod volt is túl lehetsz sok csalódáson..
2/5 anonim válasza:
Akinek volt már 3-4 kapcsolata, az biztosan túl van már legalább 2-3 csalódáson. (Ba-dum-tss!)
Hogy sok-e, az már más kérdés. Van olyan, aki már 1 csalódástól is instant depressziós lesz, van aki 10-nél már a kötelet fontolgatja, de van olyan is, aki még 100 után se adja fel a reményt. 😎
3/5 anonim válasza:
Nekem ennyi volt kb, de nem eltem meg oket csalodasnak. Nem mukodtek, elhidegultunk, stb, semmi olyan dramai dolog nem tortent, amire ugy gondolnek vissza, mekkora csalodas volt. Bar van egy exem, akivel talan sajnalom, hogy nem mukodott, mert alapvetoen nagyon jol ereztem magamat vele, amikor epp nem volt semmi gond, sokat nevettunk, szerettem a humorat stb, de tul masok voltunk fontosabb kerdesekben. Es van egy parom, akivel minden ok. Ugyhogy nem szoktam ezen gondolkodni soha, hogy milyen csalodas volt ez meg az, eleve inkabb eloretekinto fajta vagyok, tul sokat nem ragodok multbeli dolgokon.
4/5 anonim válasza:
Szerintem az nagyobb csalódásokat él meg, aki sokáig szar kapcsolatban tengődik. Inkább legyen valakinek 10 kapcsolata 30 éves koráig, minthogy olyat erőltessen, ami nem működik.
5/5 anonim válasza:
Ha egyetlen kapcsolatod se volt, akkor is túleshetsz rengeteg csalódáson.
Jobban ismerheted az érzést, mint akik kapcsolatban vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!