Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az eddigi legmagyobb szerelmi csalódásotok, ami
nem kapcsolatban történt?
Épp most zajlott. Nem részletezném nyilvánosan.
2022. febr. 20. 22:07
Amikor a plátói szerelmem a legjobb barátnőmmel jött össze.
2022. febr. 20. 22:08
Ketten udvaroltak egyszerre, jobban mondva probalkoztak nalam. Mondjuk ugy, hogy A es B.
A-t valasztottam, B-t leraztam. Sajnos hamar kiderult, hogy A egy igazi gerinctelen fereg. Szakitottunk. B-t idonkent lattam es ahogy teltek a hetek, nagyon megbantam, hogy anno nem ot valasztottam. Nem adtam nekunk eselyt. Beleszerettem, folyton ra gondoltam. Aztan beprobalkoztam nala, de lerazott, hogy mar van valakije.
En ezt nem csak pofara eseskent eltem meg, hanem mint egy kegyetlen lecket! Igy visszagondolva, meg is erdemeltem.
2022. febr. 20. 22:17
lehet ő is egy féreg volt:)
2022. febr. 20. 22:32
5/13 A kérdező kommentje:
Utolsó.. ez a “próbálkoztak nálam” kifejezés azért elég nagyképű… de remélem azóta tanultál belőle. Sajnos én is mist egy hasonló helyzetben vagyok csak jelen esetben én vagyok “B” a storyból. Illetve hogy A-ról én tudom milyen ember, de a csaj nem.
Múlthét szombat éjjeltől zajlik a jelenlego. Elmondtam az érzéseimet az illetőnek, ő meg közölte, hogy baj van a fejemben, mert ő nem viselkedett úgy, hogy ezt érezzem. Utána letiltottam facen és messengeren is, hogy elfelejtsem, ko tudjam törölni a szívemből, mire sms-ben gyakorlatilag őrültnek titulált....... Ja és közben ráhajtott egy ismerősömre, akinek állítólag ő nem jön be, mint férfi, de azóta vele beszélget úgy, mint előtte velem tette......
2022. febr. 20. 22:37
sráccal ismerkedtem. aztán tudtomon kivül elutazott külföldre a barátaival. nekem hiányzott, így megnézegettem a baratai oldalát is. és egy frissen készült képen ölelgetett egy nőt. Irtam neki, számon kértem, ő meg kioktatott hogy semmi közöm sincs ahhoz mit csinál, és különben sem németországban voltak, haem Ausztriában. :DD Nagyon csúnyán beszélt velem, én meg azt hittem alakul vmi, találkozgattunk, kedveseket irkált. Régóta ismertük egymást. Miatta hagytam ott 6 éves kapcsolatom. Igazi csalódás. Azóta sem tértem magamhoz. (3,5 éve volt)
2022. febr. 20. 22:40
Megismertem egy srácot, és nagyon úgy tűnt, hogy komolyan gondolja ; átrakott programot pl, mert mondtam hogy a városban leszek és ha ráér összefuthatnánk, ha sokáig nem írtam keresett hogy van-e valami baj, érdeklődött felőlem, azt mondta különleges vagyok.
Aztán kiderült hogy több csajt fűzögetett egyszerre és csak szex kellett neki. Mindenesetre lenyűgöző, hogy ennyi mindent megtett csak azért.
2022. febr. 20. 22:41
Miert nagykepu? Ha egyszer tenyleg igy volt.
2022. febr. 20. 22:47
10/13 A kérdező kommentje:
Ja én csak magát a kifejezést nem szeretem, mert ez olyannak hangzik, mintha felsőbbrendűnek képzelnéd magad. De ezen felesleges fennakadni, bocsi az off témás válaszért
Kapcsolódó kérdések: