Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt az eddigi legmagyobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az eddigi legmagyobb szerelmi csalódásotok, ami nem kapcsolatban történt?

Figyelt kérdés
Most nem az olyan dolgokra gondolok, hogy megcsalt a párotok, vagy hasonló, hanem pl volt valaki aki tetszett, jól alakult és nem úgy sült el, ahogy szerettétek volna. Vagy többet éreztetek valaki iránt és pofára estetek. Ilyesmikre gondolok

2022. febr. 20. 22:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem konkrétan szerelem, de a téma passzol. Nem kapcsolatnak indult, csak beszélgettünk. Én megkedveltem, de nem mutattam. Megérezte, és fejemhez vágta, ne gondoljak bele semmit. A pláne az egészben, azóta egyre inkább meg vagyok győződve róla, kölcsönös volt ez a megkedvelés, csak valami miatt annyira tagadja, hogy még támadt is.
2022. febr. 20. 23:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem az viselt meg nagyon, mikor először ghostingoltak. Lehettem olyan 21-22 éves. Csak randiztunk, nem nevezném azt kapcsolatnak, de tényleg úgy éreztem, hogy megvan a kémia, jókat beszélgettünk, mindig alig vártam, hogy lássam őt, aztán egyszercsak köddé vált. Később is történt hasonló eset,de akkor már helyén tudtam kezelni a dolgot.
2022. febr. 20. 23:45
 13/13 anonim ***** válasza:
53%
Nem részletezném, de talán a mai napig sem dolgoztam fel. Van, hogy arra kelek éjszaka, hogy úristen, megint megtörténik.😅
2022. febr. 21. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!