Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom minden nap 1 órán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom minden nap 1 órán keresztül zuhanyzik, ilyen másnàl is van?

Figyelt kérdés

Szeret a víz alatt állni, elmondása szerint neki ez az “én idő”, mikor kikapcsol, relaxál. Pasik, ti ezzel hogy tudtok azonosulni? Illetve csajok, ti mit szólnátok ehhez? Én is napi 1-2 órát simán eltöltök a fürdőben, de nem csak állok 1 órán át a víz alatt és nem csak tusolok, hanem testápolás, smink, haj, stb. De tusolni 1 órán át?? Nekem ez magas.

Zavarni nem zavar, mert egyrészt nem élünk együtt, másrészt ha neki így jó, akkor nekem is, de érthetetlennek tartom. Vannak hülyeségeim nekem is, de azok legalább funkcionálisak.

33F/28L

dec. 31. 00:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%

Ha ki tudja fizetni...

Én a helyedben megkérdezném, ne segítsek-e neki valamiben :D

dec. 31. 00:49
 2/16 anonim ***** válasza:
44%
Én is szeretek a zuhany alatt állni, nem furcsa nekem.
dec. 31. 00:53
 3/16 anonim ***** válasza:
74%

Nem normális dolog. Az kb. 15 köbméter víz havonta, csak a relaxálása.

Kizárt, hogy elviseljem az ilyet.

dec. 31. 00:59
 4/16 anonim ***** válasza:
25%
Én is szeretek 'tusolni', van mikor 1 óra alatt 3x is sikerül 'tusolnom' 😁
dec. 31. 01:17
 5/16 anonim ***** válasza:
58%
Polírozza a bohócot.
dec. 31. 02:24
 6/16 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem is kiveri és élvezi a zuhanyfejet.

Tusolni én nem szeretek, mert állni kell, de ha befekszem a kádba kevés forró vízzel, majd engedem a fejemre magasról a zuhanyt, azt én is imádom, mintha meleg eső esne.

De 1 órát?? Naponta?? Ez csak farokveréssel fér bele.

dec. 31. 03:20
 7/16 anonim ***** válasza:
38%
20 perc után már szottyososik a bőröm.
dec. 31. 04:02
 8/16 A kérdező kommentje:

én sem értem… farkát biztos nem bizgerálja pluszban, egyáltalán nem ilyen típus, kb. asszex. Tényleg csak ott áll és élvezi, ahogy folyik a víz rajta. A villany is le van kapcsolva, mert sötétben neki hangulatosabb.

érdekes nekem is, ne kérdezzétek mi a jó ebben 🫤 Kíváncsi voltam, ez másnak zavaró lenne-e.

dec. 31. 05:06
 9/16 anonim ***** válasza:
Én kádfürdőben vagyok legalább 1 órán át, a zuhanyzás gyors.
dec. 31. 08:14
 10/16 anonim ***** válasza:
49%

8. Ha sötétben zuhanyzik és aszex veled, az pontosan azt jelenti, hogy masztizik.

Egyébként igen, engem baromira zavarna ez a pazarlás.

dec. 31. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!