Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik csinos nők a mai világban hosszabbnideig egyedülállók náluk többségében vagy túlzott elvárások esetleg valami mentális defekt van?
Figyelt kérdés
dec. 30. 18:09
11/16 anonim válasza:
Nem feltétlenül mentális/pszichés zavar áll a háttérben.
Csak vannak bizonyos elvárások, és ha nem találnak olyat, aki megfelel az igényeiknek, akkor inkább maradnak egyedül.
12/16 anonim válasza:
A jelenség magyarázata ugyanaz lehet, mint hasonló sorsú férfitársaik esetében.
13/16 anonim válasza:
Én sokáig azért voltam egyedül, mert rossz férfiakba futottam bele, sok sok sikertelen próbálkozás mindhiába. Egy hónapig rózsaszín köd, majd rájövök, hogy egy f.asz és fél év szenvedés. Nem érte meg.
14/16 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy egyáltalán akarnak párt? Amnilyen férfiak vannak, nem csodálom, ha nem akarnak, vagy ha akarnak is, nem találnak.
15/16 anonim válasza:
Nálam mindkettő, hogy őszinte legyek. Sosem volt gondom azzal, hogy egyedül legyek, nem vagyok kapcsolatfüggő. Szóval elég válogatós vagyok alapból. Másrészről a mentális defekt is befigyel, ami meg pluszban ráerősített az antiszociális beállítottságomra.
16/16 anonim válasza:
Az ilyen segnyalok miatt vannak elszalva a nok maguktol.. nem hiaba jobban mennek ra a lexarom dajta ferfiakra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!