Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MikeXxX kérdése:
Nőként ismerkednél úgy hogy közben poligráfra vagy kötve?
Figyelt kérdés
Egy másik kérdésből gondoltam ezt felteszem! Tehát a kérdés az ismerkednél úgy hogy poligráfra vagy kötve és úgy kell válaszolni a másiknak majd te is így kérdeznél a másiktól tehát ezzel a hazugságok kiszürhetőek lennének egy ismerkedésnél .tegnapelőtt 15:54
1/26 anonim válasza:
Minden randinál így lenne, vagy egy alkalommal? Nem látom értelmét ha más alkalommal bármikor hazudhatunk ha egyszer hazugok vagyunk.
3/26 anonim válasza:
Ja, nem írtam le a lényeget. Vannak profi hazudozók akik még a gépezetet is átvágják.
4/26 anonim válasza:
Mi szükség volna rá? Igazat mondok, szűkítve ezzel a kört. Ha nem tetszik neki, léphet tovább és nem húzza az én időmet sem. Nekem nincs időm hazugságokat kitalálni.
5/26 A kérdező kommentje:
1# Nyílván minden alkalomnál elég drága randik lennének 😄 de szerintem havonta azért sokmindent ki lehetne szűrni és a profi hazudozás az az emberek nagyon kis százalékának megy aki egy gépet is meg tud téveszteni ez inkább filmekben van csak de az nem átlagos ember aki ilyenre is képes .
tegnapelőtt 16:11
6/26 A kérdező kommentje:
4# Arra nem is gondolsz hogy ezzel te is azonnal mindenre választ kapnál a másik részéről ?
tegnapelőtt 16:12
7/26 anonim válasza:
És nem ez volna a cél? Mégis mi a francnak húznánk egymás idejét, ha nem egyeznek a dolgok? Minél hamarabb kiderül, annál jobb.
8/26 anonim válasza:
nyilván egyből szerelem lobbanna a gépi ismerkedéstől
9/26 A kérdező kommentje:
7# pont ezt magyarázom én is ezzel azonnal bukna mindenki aki hazudik! Tegyük fel ott egy férfi megkérdezed komolyat akar vagy csak szexet poligráf nélkül mondhatja hogy komolyat de közben csak egy éjszakát akar veled.
tegnapelőtt 16:22
10/26 anonim válasza:
És akkor mi van? Felállok és otthagyom. Neki pedig jöhet a következő nő, aki esetleg szintén benne van az egyéjszakásban. Ezzel mindenki csak nyerne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!