Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig maradhat egyfajta hiányérzet azután, hogy két ember között nem történt semmi a körülmények miatt?
#21 Igen, én vagyok #4 és #7 is. Nem állítottam választás elé, nem lett volna szívem. Nem is történt köztünk semmi konkrét. De a kölcsönösség tudható volt abban a másfél évben a beszélgetésekből és a nonverbális kommunikációból is.
Mindegy, ebből kiindulva írtam, hogy igenis vannak azok a körülmények...
24 Ha a gyerekét választotta és nem egy másik társat, az azért nem ugyanaz a szint. És nem mindig a fontosságon múlik a megszerzés. Akik itt írják, hogy fontos nekik a másik, ők sem léptek valami miatt. Arról már nem is beszélve, hogy attól még, hogy a másik nem lépett az irányodba, attól még te szenvedhetsz, mert ez a te érzéseidet nem fogja lenullázni. (13)
Kérdező, a közös élményekre visszagondolással az a baj, hogy egyrészt megszépítve látjuk a múltat, illetve néha tényleg csak az élmény, az esemény volt jó, nem a másik társasága benne. Pl nem működő párkapcsolat és elmennek a homokos tengerpartra. Egyből jaj, de szeretjük egymást. Aztán vissza haza, de a szürke hétköznapokon a lakásban nem bírják egymás társaságát. A tengerparton meg bármelyik ismerőssel jól érezték volna magukat. Ezért nem szokták kezdő randizásnál sem javasolni az élménydús helyszínt. Egymásra koncentráljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!