Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig maradhat egyfajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig maradhat egyfajta hiányérzet azután, hogy két ember között nem történt semmi a körülmények miatt?

Figyelt kérdés
Pl. találkozol valakivel, érzésed szerint nagy szerelem lehetne belőle, de nem történik semmi. Ezután meddig tud a hiányérzet jelen lenni?
tegnapelőtt 16:36
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
10, ha így működne, akkor úgy kétévente újraházasodnának az emberek. Vagy lehet több/kevesebb időnként, de egy élet alatt biztosan több alkalommal.
tegnapelőtt 17:51
 12/25 anonim ***** válasza:

Egyéni.

1 naptól évekig.

A leggyorsabb akkor ha talál mást akibe beleszeret.

De néha az is elég ha mással látja együtt kézenfogva, akivel vidám boldog...és elkeseredik az ember de hamarabb túllép.

tegnapelőtt 19:04
 13/25 anonim ***** válasza:
Aki úgy gondolja, hogy meg lett volna a kölcsönösség, az miért nem tett lépéseket? Miért nem akart meggyőződni róla és legalább rákérdezni, hogy lehet-e valami? Ezért van hiányérzet.
tegnapelőtt 22:52
 14/25 anonim ***** válasza:

"Az ember ésszel él, és ha elért egy kort, kialakult az élete, mindegy, hogy jól vagy rosszul, azt nem fogja csak úgy felborítani."

Mindegy, hogy rosszul? Ha minden rossz, sz@rul érzed magad és nem szereted, aki melletted van, másról álmodozol, akkor nem teszel lépéseket? Én ezzel nem tudok egyet érteni. Hogy csak azért, mert "már kialakult", bár érzem, hogy rossz, éljek tovább frusztráltan még 10-20 évet. Rossz kapcsolat, rossz munka, elhízás stb, de hát már kialakult, nincs mit tenni..Ezért ilyen stresszes mindenki, mert változtatni nem akar, csak panaszkodik.

tegnapelőtt 23:45
 15/25 A kérdező kommentje:
13, mert a saját vagy a másik életkörülményei nem teszik lehetővé, hogy új kapcsolatba kezdjen. Néha nem teheted meg, hogy kilépsz az életedből. Pontosabban nem csak néha. Pedig néha milyen jó lenne.
tegnapelőtt 23:52
 16/25 A kérdező kommentje:
14. Aki nem lép, azért nem lép szerintem, mert nem tudja, hogy nem lesz e utána rosszabb.
tegnapelőtt 23:54
 17/25 anonim ***** válasza:
15 Igaz még 35 alatt vagyok, nincsenek gyerekeim, de volt már több olyan párkapcsolatom, amiből kiléptem, mert nem működött. Soha nem éreztem úgy, hogy "az életemből" lépnék ki vele. Sőt, tudtam, hogy az életemen szeretnék ezzel a lépéssel javítani, hiszen annak minőségére óriási hatással van, hogy ki van mellettem. Egy válás nyilván más tészta. De messze nem csak házasságban élők téblábolnak a langyos vízben inkább, mint hogy próbálnának pozitív változást elérni. (13)
tegnap 00:13
 18/25 anonim ***** válasza:

4-es, használd ki, hogy újév lesz, írj neki egy üdvözletet ez alkalomból. Beszélgetés lesz belőle! Ha sablonos, akkor le tudod zárni magadban, hogy ennyi volt. Ha mélyebbre mentek és beszéltek az érzéseidről/érzéseitekről, akkor megkönnyebbülsz. Tehát így vagy úgy, de nyersz mindenképpen.

13-nak teljesen igaza van.

tegnap 07:22
 19/25 A kérdező kommentje:
17, persze. A kilépni az életemből alatt én azt értem, hogy pl. van egy hosszabb kapcsolat (most az mindegy hogy házasság e). Ennek van egy megszokott menete, be van rendezve, működik. De esetleg már kezd unalmassá válni, csakhogy ezt nem vesszük észre addig, amíg nem bukkan fel egy érdekes, potenciális másik. Ez a valaki totál megbolygat, hirtelen elkezded az addig működő kapcsolatot unalmasnak, rossznak látni. Ezen a ponton átgondolod az addig éveken át beletett energiát, a sok közös pozitív élményt a terveket és ebből nem fogsz feltétlenül egy váratlan fellángolás miatt kilépni. Ahol gyerek is van, különösen.
tegnap 07:29
 20/25 anonim ***** válasza:

"Aki úgy gondolja, hogy meg lett volna a kölcsönösség, az miért nem tett lépéseket? Miért nem akart meggyőződni róla és legalább rákérdezni, hogy lehet-e valami? Ezért van hiányérzet."

Én azért nem, mert amikor találkoztunk, ő már 39 éves volt, 7 éve nős, egy 6 és egy 1 éves kisfiú apja... És nem az a típusú férfi, aki lazán szétdúlja és a kukába hajítja mindezt. Ő még képes a felelősségvállalásra. Későn találkoztunk, ez van... 🤷🏻‍♀️

tegnap 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!