Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak?
Több mint 10 éve van egy nő barátom (férfi vagyok). Tetszünk egymásnak, de mindig valamelyikünk kapcsolatban volt, ezért csak barátok maradtunk. Nekem mostanában többször eszembe jutott mi lenne ha több lenne. A kapcsolata nem jó.
Felvetettem neki, azt mondta nem zár ki semmit, de alapvetően barátként tekintene rám. Ennek ellenére gondolkodom megprobalnám megcsokolni. De nem tudom nem e rontok el valamit.
"barátként tekintene rám"
Akkor ne rontsd el a barátságot. Inkább keress mást.
"mindig valamelyikünk kapcsolatban volt, ezért csak barátok maradtunk" - Szerintem éppen fordítva. Azért voltatok csak baráti kapcsolatban, mert nem volt elég köztetek a vonzalom párkapcsolatra.
Drágám, azért szerintem ez erősen fog függni attól, hogy hogyan csókolsz...
Próbáld meg behálózni és rámozdulni...
Ez a "nem zár ki semmit" annyira sz-r duma... ha jó lenne a kapcsolata, kizárna mindent -_-
5
Jelenleg barát kategóriában vagyok. Bár olyan barát aki tetszik neki. De egyszer azt is mondta nem rontaná el szexel ezt a barátságot. Nehéz ügy, mert úgy érzem 99%-ban tényleg baratkent tekint rám. Ráadásul kapcsolata is van ugye, amit nem akar eldobni.
Nálad tényleg nincs kiút a barátzónából? Akkor sem ha tetszik a férfi?
#7 ha 99%-ban barátként tekint rád akkor ott is maradsz... Ha eddig nem lobbant fel a tűz ezután sem fog. Lehet ismeritek egymást, de ha lángoló szerelem, a "kémia" nem alakult ki 10 év alatt akkor utána sem fog.
Azért ácsingózol utána mert magányosnak érzed magad, s játszol a gondolattal azok irányába akikkel kommunikálsz. Húzz másik lapot! S keress olyan párt akivel az első pillanatban megvan a szikra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!