Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Több mint 10 éve van egy nő barátom (férfi vagyok). Tetszünk egymásnak, de mindig valamelyikünk kapcsolatban volt, ezért csak barátok maradtunk. Nekem mostanában többször eszembe jutott mi lenne ha több lenne. A kapcsolata nem jó.

Felvetettem neki, azt mondta nem zár ki semmit, de alapvetően barátként tekintene rám. Ennek ellenére gondolkodom megprobalnám megcsokolni. De nem tudom nem e rontok el valamit.

tegnap 18:57
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Még 10 évet szeretnél várni?
tegnap 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

"barátként tekintene rám"

Akkor ne rontsd el a barátságot. Inkább keress mást.

"mindig valamelyikünk kapcsolatban volt, ezért csak barátok maradtunk" - Szerintem éppen fordítva. Azért voltatok csak baráti kapcsolatban, mert nem volt elég köztetek a vonzalom párkapcsolatra.

tegnap 19:02
 3/9 A kérdező kommentje:
Mindkettőnk részéről meg volt a vonzalom, csak nem megfelelő időben és/vagy nem egyszerre. Én magam is több évig nem gondoltam rá mint nőre. Most igen, de lehet megint nem jókor.
tegnap 19:13
 4/9 anonim ***** válasza:
13%

Drágám, azért szerintem ez erősen fog függni attól, hogy hogyan csókolsz...

Próbáld meg behálózni és rámozdulni...

Ez a "nem zár ki semmit" annyira sz-r duma... ha jó lenne a kapcsolata, kizárna mindent -_-

tegnap 19:21
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Aki nálam barát kategóriában van, az ott is marad. De mondjuk soha nem is mondanám azt neki, hogy "nem zárok ki semmit". És ha megpróbálna megcsókolni, még lehet fel is pofoznám. Ha ő viszont így fogalmazott, akkor kérdezd meg, hogy nyitott lenne-e más szintre lépni. Szerintem ne rohand le csókkal, pláne amíg még kapcsolatban van. Két szék közé a földre eshetsz, a barátságot is elveszítheted.
tegnap 19:24
 6/9 Senior Séf ***** válasza:
40%
Tegyük fel, sikerül megcsókolni. És akkor? Hogyan tovább? Megoldódott bármi is?
tegnap 19:39
 7/9 A kérdező kommentje:

5

Jelenleg barát kategóriában vagyok. Bár olyan barát aki tetszik neki. De egyszer azt is mondta nem rontaná el szexel ezt a barátságot. Nehéz ügy, mert úgy érzem 99%-ban tényleg baratkent tekint rám. Ráadásul kapcsolata is van ugye, amit nem akar eldobni.

Nálad tényleg nincs kiút a barátzónából? Akkor sem ha tetszik a férfi?

tegnap 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 Nincs bizony. Ha nem egyből abba az irányba megyünk, hogy kapcsolat, akkor később sem fog férfiként érdekelni (2-es válaszolónak igaza van). Ha már barát, akkor viszont megbízom benne. És ha bepróbálkozna, akkor visszaélne a bizalmammal. Már megkaptam itt egy fórumozótól, hogy pedig hány házasság születik barátságból, igen, van ilyen is. És vannak azok, akiknek a barát az barát és így is marad. (#5 voltam)
tegnap 20:27
 9/9 anonim ***** válasza:

#7 ha 99%-ban barátként tekint rád akkor ott is maradsz... Ha eddig nem lobbant fel a tűz ezután sem fog. Lehet ismeritek egymást, de ha lángoló szerelem, a "kémia" nem alakult ki 10 év alatt akkor utána sem fog.

Azért ácsingózol utána mert magányosnak érzed magad, s játszol a gondolattal azok irányába akikkel kommunikálsz. Húzz másik lapot! S keress olyan párt akivel az első pillanatban megvan a szikra!

tegnap 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!