Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számítsak komolyra egy 19...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számítsak komolyra egy 19 évestől?

Figyelt kérdés
Megismerten egy srácot, akiről csak most derült ki, hogy 19 éves. Idősebbnek nézett ki, kb 25-26nak, és valahogy semmi jelét sem láttam, hogy ilyen fiatal lenne. Levelezőn jár egyetemre, teljes állásban dolgozik, ezért is gondoltam idősebbnek, a megnyilvánulásai is érettek. Én pedig elkezdtem vonzódni irányába. Most viszont bűntudatom van, hogy így érzek, én 24 éves vagyok, nő.
ápr. 3. 12:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha megnyugtat, nálad ugyan ennyi évvel idősebb ember is simán gondolhatná rólad azt, hogy még gyerek vagy.
ápr. 3. 12:45
 2/9 A kérdező kommentje:
#1 gondolhatná, de szerintem a 10-es évek vége, 20-as évek eleje az, amikor 1-2 év is rengeteget számít.
ápr. 3. 12:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ismerd meg jobban és kiderül.
ápr. 3. 13:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
nem nagy a korkülönbség ismerek sok 25-26 évest aki még nincs az általad leírt személy életfázisába. Értsd nem önfenntartó.
ápr. 3. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak a kora miatt nem zárnám ki.
ápr. 3. 16:15
 6/9 anonim ***** válasza:

ha megvan a kémia, nincs probléma.

egyetemista, szóval értelmes ember lehet

ápr. 3. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:
most meg sokat szamit ha 22 éves lenne akkor em.. jogilag csak 1 eve felnott.
ápr. 4. 01:37
 8/9 anonim ***** válasza:

"bűntudatom van, hogy így érzek"

Vállald az érzéseidet. Bűntudat miért? Kinek ártasz vagy ártottál?

ápr. 4. 12:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Én évekkel ezelőtt melegként jártam így, igazából sikerült is 1 évet hazudnia. Nehezen mentem bele, valamit éreztem előre, mégis komolynak tűnt, bevettem, ráfáztam. De ezzel nem akarlak elriasztani, csak hirtelen belezúgás helyett lassabban kéne haladni és hallgass a megérzéseidre.
ápr. 4. 21:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!