Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tefnap ota beszelgerunk ...reggel irt azota el van tunve ...mire szamitsak?
Reggel irt ,hogy jo reggelt valtottunk par szot azota elerheto volt tobszor is de semmi ...
Kozel 40 eves ....
Este nem hagyott beken ,hogy nem tudott aludni ,1 -2 korul aludt el ... mennyire szep vagyok stb. ..
Ezek utan nem tudom hova tenni ezt az egeszet ...
N32
Csak nem ertem ...
Ha engem eddekel valaki akkor keresem ...vagy ezek szerint megsem ?
Mashol meg k..ss a neved ;)
Hölgyem, ha ilyen agresszív vagy, a férfiak alapból el fognak menekülni előled és mind el fog tűnni.
Amúgy nem biztos, hogy eltűnt, lehet dolgozik. Az, hogy elérhetőnek mutatja a messenger - van, akit végig elérhetőnek mutat, ha wifin van a telója. Úgyhogy ebből ne vonj le következtetést!
9 ki az agressziv ?😂😂😂
Bele al a masikba ugy ,hogy nem volt eleve kotwlezo ide irnia utana meg neked all feljebb ha a masik nem hagyja magat ?
Tu egy igazi bohocok vagytok 😂😂😂😂❗️❗️❗️
Ja a kuss a neved az nem agresszív. Nő létedre. Értem.
Te nem hagyod magad. Rendben. Hapsikám meg jobbra el erre a stílusra. Majd a következő is. További jó mulatást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!