Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tefnap ota beszelgerunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tefnap ota beszelgerunk ...reggel irt azota el van tunve ...mire szamitsak?

Figyelt kérdés

Reggel irt ,hogy jo reggelt valtottunk par szot azota elerheto volt tobszor is de semmi ...

Kozel 40 eves ....

Este nem hagyott beken ,hogy nem tudott aludni ,1 -2 korul aludt el ... mennyire szep vagyok stb. ..

Ezek utan nem tudom hova tenni ezt az egeszet ...

N32

jan. 2. 15:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Irj nekem - en nem tunok el! 😁
jan. 2. 15:14
 2/11 A kérdező kommentje:

Csak nem ertem ...

Ha engem eddekel valaki akkor keresem ...vagy ezek szerint megsem ?

jan. 2. 15:15
 3/11 A kérdező kommentje:
Egesz nap elerheto ,akarkit erdekeltem eddig egewz nap szinte beszelgettunk vahy kerestuk egymast ...ez semmi erre gondoltam .
jan. 2. 15:21
 4/11 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, nem tudom miért nem ír. Csak tippelhetek, mint pl. munka miatt, elfoglalt, de lehet este írni fog. Amúgy a Messenger tényleg megbízhatatlan elérhetőség szemszögéből nézve.
jan. 2. 15:38
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Isten ments az ilyen noktol mint a kerdezo..
jan. 2. 15:47
 6/11 anonim ***** válasza:
67%

Mashol meg k..ss a neved ;)

Hölgyem, ha ilyen agresszív vagy, a férfiak alapból el fognak menekülni előled és mind el fog tűnni.

Amúgy nem biztos, hogy eltűnt, lehet dolgozik. Az, hogy elérhetőnek mutatja a messenger - van, akit végig elérhetőnek mutat, ha wifin van a telója. Úgyhogy ebből ne vonj le következtetést!

jan. 2. 15:56
 7/11 A kérdező kommentje:

9 ki az agressziv ?😂😂😂

Bele al a masikba ugy ,hogy nem volt eleve kotwlezo ide irnia utana meg neked all feljebb ha a masik nem hagyja magat ?

Tu egy igazi bohocok vagytok 😂😂😂😂❗️❗️❗️

jan. 2. 16:20
 8/11 anonim ***** válasza:
41%

Ja a kuss a neved az nem agresszív. Nő létedre. Értem.

Te nem hagyod magad. Rendben. Hapsikám meg jobbra el erre a stílusra. Majd a következő is. További jó mulatást!

jan. 2. 16:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Jezusom ez a no xddd
jan. 2. 16:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez az a nő aki kificamította a bokáját és nyavúkolt az orvos után, mert inkább nem folytatta vele az ismerkedést. Valakinek rémlik? Az is ilyeneket írt állandóan.
jan. 2. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!