Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mást is hagyott ott egéssz napra a pàrja mikor terhes volt? Úgy értem reggel megy,este jön.Nem munka,nem kötelező,csak a régi életéhez hozzátartozó kikapcsolódás,feltöltődés.Nem autóval megy,hogy bármikor jönni tudjon haza
Bármelyik pillanatban szulhetsz? Vagy veszélyeztetett terhes vagy?
Ha egyik sem, mi a gond? A terhesség nem betegség
Megértem. Te már nem feltétlenül tudsz vele menni a terhesség miatt, mert nem bírod annyira tartani vele a lépést. Ráadásul igényelnéd, hogy most többet foglalkozzon veled, ő meg teljesen be van sózva, hogy most még van ideje mindenre.
Próbáld meg elfoglalni magad és nem neheztelni rá, mert nincs otthon többet. A terhesség szerintem sokaknak ilyen magányos időszak sajnos és nem az a rózsaszínködös időszak, aminek elképzeled.
Igyekezz viszont kommunikálni azt, hogy amikor kisbabás időszak lesz, akkor azt várod, hogy rögtön jöjjön haza és együtt neveljétek a babát. Próbáld bevonni és cikkeket olvasni neki az első hat hétről, hogy tudja, hogy te mit várnál tőle, ne járj úgy, mint én, hogy a férjem egésznapos futóversenyre ment a baba 6 hetes korában. Aztán túlórázni kezdett és max napi 1-2 órát volt nála a baba, amikor fürdetett meg picit játszott vele aztán adta vissza (8 órás munkakor mellett).
Én is veszélyeztetett terhes voltam. A párom dolgozott reggeltől estig, volt hogy külföldre is ment.
Ha jött valami olyan program ahova én nem mentem, mert nem bírtam volna, akkor ment csak ő. Ebből sose csináltam gondot. Nálam is fentállt hogy hamarabb jön a baba, végig ezt mondták az orvosok. Aztán a végén 41 héten indítani kellett. Annyi hogy az utolsó 3 hétben külföldre már nem ment.
Ha amúgy jól megvagytok és segít otthon, miért ne mmozdulhatna ki egy kicsit?
Bármi gond van, hívj mentőt. Ők legalább szaszerűen segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!