Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen / Mire számítsak ha a pasi azt mondta, hogy ő prűd?
A férfi 45 éves, elvált, van két gyereke.
Nem vagyunk kollégák, de kötődik a munkánk, havonta egyszer jön hozzánk, így ismerkedtünk meg. Havonta többször is telefonálunk munka ügyben, ez már ott tart, hogy ami 1-2 perc lenne, az hivás már minimum 5-10 perc, annyit beszélünk. Utóbbi 3 alkalommal mikor jött hozzánk, kb 1 órát beszélgettünk kettesben.
Maga a pasi nagyon beszédes, teljesen közvetlen mindenkivel, egyből megvan neki a közös hang idegenekkel is (munkája is ilyen).
Flörtöl velem, sőt ha nem is mondta ki, hogy tetszem neki, de többször olyat mondott, amiből egyértelmű.
Sokat flörtölünk, de szexre soha nem célozgat. Nekem ez nem gond, mert igy jó, de mikor egy másik témáról beszélgettünk, azt mondta, hogy ő prűd. Visszakérdeztem, hogy szégyenlős vagy? Azt válaszolta, hogy az is, de inkább prűd.
Bár tudtam, mit jelent ez a kifejezés, de most azért jobban olvasgattam a témában, viszont főleg nőket irnak mindenhol, férfiakat nem igen jellemeznek igy.
Nincs köztünk semmi, de mivel nekem nagyon bejön, nem szeretném elijeszteni, mit kellene tudnom egy prúd pasiról? Mint irtam, egyáltalán nem félénk, lehet csak szexben vannak gátlásai?
Szex sötétben, miután a farka a szádban volt, nincs csók. Nyalásról ne is álmodj. Unalmas szex.
Ez az én tapasztalatom.
Impotens vagy potenviazavaros
Nem véletlenul a válás sem
Mindig is prűd pasit kerestem, mert én is az vagyok :)
Meg is találtam, így nem kell anál, orál, meg kitekert, kényelmetlen pózok.
Teljesen meg vagyok elégedve a vanília szexszel:)
Köszönöm a válaszokat. Teljesen véletlen téma miatt mondta ezt, rákérdezni nyilván nem fogok úgy, h semmi nem volt még köztünk, csak ismerkedünk.
Ennek ellenére én ugyan úgy meg akarok vele jobban ismerkedni, és majd kiderül, h nála ez miben nyilvánul meg, és mennyire illünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!