Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külső körülmények elválasztanak egymástól hogy éled meg lelkileg?
Figyelt kérdés
Ha jólérzed vele magad és lehetne akár több is de nem lehet. Beletörődsz vagy lépsz?ma 11:40
1/7 anonim válasza:
Olyan külső körülmény nem létezik amely elszakítana egymástól. Önbecsapás ezerrel kérdező. Ha valakivel együtt akarsz lenni és ő is veled akkor együtt lesztek.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem minden fekete feher...
ma 12:01
3/7 anonim válasza:
Miért kérdezed? Miről van szó? Fejtsd ki bővebben kérdező
4/7 anonim válasza:
Kapcsolat akadályoz?
Ha a szabad fél vagyok, akkor addig megyek amíg érzem, hogy a foglalt hajlandó, képes elmenni. Ha szakításig, akkor a szakításáig.
A kapcsolatban lévőként pedig a kapcsolat minőségétől függ. Vagy elnyomom magamban, vagy titokban megélem, vagy szakítok.
5/7 anonim válasza:
Nehezen élem meg, ha csak ez a kérdés. Nagyon nehezen. 4-es tökéletesen leírta a lehetséges kimeneteleket!
6/7 anonim válasza:
Meg kell várni, amíg elmúlik. Vagy a helyzet, vagy a vágy.
7/7 anonim válasza:
Régebben én is ezzel àltattam magam:a körülmények miatt nem lehet semmi...
Valójában ez mindig,de tényleg mindig a két fél akaratàn múlik.Még akkor is szerintem,ha hàzas a szerelmed.
Speciel én igyekszem beletörődni,hogy ha fejen pörgök,mi jelenleg akkor sem vagyunk együtt.Ő nem tesz érte.
Falakat emelt kettőnk közè,mert egyelőre nem az a személy vagyok,akivel kapcsolatban szeretne lenni.A családját választotta,ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!