Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt még olyan fiú, férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt még olyan fiú, férfi akit lelkileg összetört hogy elhagyták és heteken belül továbblépett az exük?

Figyelt kérdés
dec. 17. 22:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Igen.
dec. 17. 22:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Csak olyanok vannak.
dec. 17. 22:52
 3/12 anonim ***** válasza:
20%

Én ilyen vagyok. Bár olyat is átéltem, hogy az exem 1 nap után már mással volt együtt (akiért elhagyott).

Egyébként most jövök egy másik topikból, ahol amiatt is szálltak velem vitába, mert az egyik gondolatom az, hogy az exek tartoznak egymásnak, és nem lehet gyűlölködni. Beteg világ ez, hogy egyesek a béke ellen kampányolnak, még olyannal szemben is, akit egykor (állítólag) szerettek.

Na, de akkor leírnám, hogy mit tanítottak nekem a nők e kapcsolatok alatt. Hogyan formálták át az én naiv, de egyébként empatikus gondolkodásom.

1. Légy önző!

Ha valakivel együtt vagyunk, de már nem érzzuk magunkat vele jól, sőt, úgy érzzük, viszahúz, akkor dobjuk ki. Nem számít, hogy milyen jó tettei is voltak. Csak a rosszra emlékezzünk!

2. Nem kell gyászidő

Miután végeztünk a kapcsolattal, még a végső tiszteletet se adjuk meg, hogy legalább egy kicsit magunkba maradjunk. Ha adódik egy másik ember, legyünk vele, ő majd segít a továbblépésben. Vagyis ne azt csináljuk, hogy összerakjuk magunkat, és lelkileg egészségesen új kapcsolatba kezdunk. Azt tesszük, hogy használunk egy másik embert, aki majd segít.

3. Igyunk bort, de prédikáljunk vizet

Mondjuk azt, hogy milyen empatikus emberek vagyunk, de ugyanakkor a legnagyobb haraggal forduljunk volt kedvesünkhöz, ha az felkeres minket. Bocsánatkérését utasítsuk el, határozottan.

4. A képmutatás belefér

Miután valljuk, hogy nem bocsátunk meg az exünknek, mi magunk utasítsuk el ezt a tanítást, és amikor mi hibázunk, akkor mi viszont várjuk a megbocsását a másiktól.

A fenti négy pont eredeti, hamisítatlan női tanítás. Egyiket sem én találtam ki, hanem ezt a viselkedést tapasztaltam nőtől/vagy nőktől.

LMAO

dec. 17. 23:29
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

Megjegyzés:

A fenti 4 pontra természetesen senkit sem buzdítok, pusztán egy görbe tükröt mutattam azon embereknek, akiket érint a téma.

Szóval kedves Kérdező, ne sírj, ne érezd magad rosszul. Az a nő nem ér annyit, hogy kiborulj miatta.

Kívánom, hogy legyen majd egy olyan rendes nő az életedben, aki kivétel, és aki értékelni fog téged

üdv. a 4. válaszoló

dec. 17. 23:34
 5/12 anonim ***** válasza:
55%
A nok mar szakitas elott tul vannak az exukon.. Sokszor akkor szakitanak amikor van egy szabil udvarlojuk.
dec. 18. 00:52
 6/12 anonim ***** válasza:
27%

5# "Kívánom, hogy legyen majd egy olyan rendes nő az életedben, aki kivétel, és aki értékelni fog téged"

Rendes nő talán csak a mesében létezik, a valóságban még nem találkoztam olyannal.

Ostoba, számító hülye pcsából annál több szaladgál mindenfele...

dec. 18. 01:07
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
A legtobb no minden kobrat megcsucsulne meg kapcsolatban is ..miert ? Mert a pista gazdag azert imponal , a belanak allitolag jo nagy vastag locse van, a tibi ki van edzve , a geza meg kedves vele mindig.
dec. 18. 01:10
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
157. Kerdezo mindenki csalodott mar. Ez az elet rendje , nem kerulheti ki senki sem aki parkapcsolatba kerul .
dec. 18. 01:42
 9/12 anonim ***** válasza:
16*
dec. 18. 01:43
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem kérek privátot! Igazából annyira nem érdekel a téma. Szóval lezárom a magam részéről.

15. voltam

dec. 18. 01:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!