Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert tavolodik tolem lelkileg ha még most is megvan a kemia kozottunk?
2 eve baratsag extrakkalba vagyunk, meg most is tombol a kemia koztunk, de lelkileg tavolodik, nemtudom az okat, kevesebet beszelget velem, elvan a kis vilagaba, mindennapi teendok tiktok jatszas stb.
Nemtudom kiabrandult volna? De akkor a kemia h mukodik még mindig? Nem a sima kanos vagyok dolgot erzekelem nala hanem konkretan ram vágyik
Mert ez szexről szól, nem a lelki társad.
Dugtok egy jót, vagy kettőt, aztán mindenki éli a saját életét.
Azert csak barat extrakkal mert mind a ketten porul jartunk es nem akartunk megint kapcsolatot elkotelezettseget. Tehat nem kellett szineszkednie mert en sem akartam tobbet.
Viszont eddig mindent megosztott az eleterol tudtam rola mindent de mar egyre kevesebb a komunikacio
"Viszont eddig mindent megosztott az eleterol tudtam rola mindent de mar egyre kevesebb a komunikacio"
Kezd leépíteni. Mi más.
Sok vagy neki. Vagy simán rád unt. Vagy még valószínűbb, hogy jött a képbe olyan lány, akivel kapcsolatot is akar, nem csak szexelni.
Dehát beszéld meg vele, hogy mi a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!