Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert tavolodik tolem lelkileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert tavolodik tolem lelkileg ha még most is megvan a kemia kozottunk?

Figyelt kérdés

2 eve baratsag extrakkalba vagyunk, meg most is tombol a kemia koztunk, de lelkileg tavolodik, nemtudom az okat, kevesebet beszelget velem, elvan a kis vilagaba, mindennapi teendok tiktok jatszas stb.

Nemtudom kiabrandult volna? De akkor a kemia h mukodik még mindig? Nem a sima kanos vagyok dolgot erzekelem nala hanem konkretan ram vágyik

nov. 10. 12:04
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Azt érzékelsz amit szeretnél. Nincs olyan, hogy kémia. Testtömegindex van, annak van mértékegysége is. Neked mennyi?
nov. 10. 12:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2 év alatt csak barátság extrákkal működést tudtatok kihozni, akkor eddig sem állt közel lelkileg hozzád... Én így gondolom.
nov. 10. 12:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert ez szexről szól, nem a lelki társad.

Dugtok egy jót, vagy kettőt, aztán mindenki éli a saját életét.

nov. 10. 12:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem vagytok barátok jó reggelt. Szexpartnerek vagytok és eddig megjatszotta magát, hogy minél tovább feküdj le vele, hogy magának megkaparintson, de már nincs rá szükség hiszen úgy is lefekszel vele, hogy már nem színészkedik.
nov. 10. 12:23
 5/9 A kérdező kommentje:

Azert csak barat extrakkal mert mind a ketten porul jartunk es nem akartunk megint kapcsolatot elkotelezettseget. Tehat nem kellett szineszkednie mert en sem akartam tobbet.

Viszont eddig mindent megosztott az eleterol tudtam rola mindent de mar egyre kevesebb a komunikacio

nov. 10. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont eddig mindent megosztott az eleterol tudtam rola mindent de mar egyre kevesebb a komunikacio"

Kezd leépíteni. Mi más.

Sok vagy neki. Vagy simán rád unt. Vagy még valószínűbb, hogy jött a képbe olyan lány, akivel kapcsolatot is akar, nem csak szexelni.

Dehát beszéld meg vele, hogy mi a szitu.

nov. 10. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kezd rád unni, inkább akkor dug meg amikor hiánya van. Hamarosan repülsz. Ennyi.
nov. 10. 12:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Vàrja, hogy magadtól vedd észre:tiplizned kéne.Nem akar megbàntani, ezért inkább sunnyog.
nov. 10. 13:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak dugásra kellesz neki addig amíg nincs más nő a képben. Amint megvan neki, mész is a leépítés irányába, ami már folyamatban van. Idő kérdése és volt nincs. Inkább már nincs. Ez ennyi volt. Felejtsd el. Nem akar többet tőled hiába akarod bemesélni magadnak hogy többet érez irántad. Nem. Nem kellesz neki fogd már fel. Csak dugi pajtik voltatok semmi több
nov. 10. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!