Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a ferfinel ha csak fizikailag torodik velem lelkileg nem?
Fizikai:alvasra evesre egeszsegre iranyulo
Érzelmi:meghallgat, tanacsot ad, vigsztal, erdeklokdik stb
Ez a pasi aggodik ha beteg vagyok ha fogytam 2 kg t ha nemmakudtam ki magam. de ha szomoru vagyok valahogy nem erzem a torodeset.
Miert? Ez felszinesseg? Vagy a ferfiak a noi lelekkel nem tudnak mjt kezdeni?
Lakótárs.
Én is ilyen vagyok.
A lelkednek ott vannak a barátnőid!
Az is lehet, hogy csak zárkózott és végtelenül szar referenciái vannak ezen a téren. Sok férfit gyerekkorában érzelmileg lenulláznak a szülei, és a szeretet meg a törődés egyetlen kifejezése számukra a fizikai szükségletek kielégítése lesz.
Az már a te döntésed, hogy (ha igaz a feltevésem), megpróbálod kipiszkálni a teknőspáncélból, vagy keresel egy olyan férfit, akinek eleve magas az érzelmi intelligenciája.
Semmi érzelmi intelligenciája.
Nos, éltem együtt ilyen emberrel, életem hibája volt.
A barátom szerencsére nem egy balf..., hanem meghallgat és igyekszik tanácsot adni, amikor magam alatt vagyok.
A pasidnak fontos, hogy fitt légy, meg jó testű, az meg, hogy épp szr hangulatod van "így jártál". Nem lesz jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!