Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben ki mit tenne?
Megismertem egy fiút a munkahelyemen, aki elkezdett közeledni hozzám. Viszont én egy másik fiút akarok már régóta. Sokáig beszélgettem vele, de sajnos nem jöttek össze a dolgok vele az én hibámból. De még ennek lehet esélye, csak idő kell nekem még hozzá. Mindegy igazából ez elég bonyolult sztori, a lényeg hogy én csak őt akarom. Mióta először beszéltem vele azóta nem érdekel más, nem kell senki csak ő, nagyon megfogott. Mai napig gondolok rá ugyanúgy.
Szóval ez a fiú meg aki nyitott felém, nem akartam őt az elejétől fogva. De valahogy mégis belementem abba hogy engedtem a közeledésének, találkoztam vele párszor így hát elkezdtem akaratomon kívül hitegetni őt. Mindez csak azért volt mert jól esett ahogy viselkedik velem, de neki okozok rosszat mert elkezdte magát beleélni a dologba, érzéseket táplálni felém, már odavan értem. Nem az volt a célom hogy én most játszak vele vagy bármi, csak mire észbekaptam már ez lett a helyzet, sodródtam az árral. A barátnőjét is otthagyta miattam hogy esélyt adjak neki, meg tényleg mindenét beleteszi hogy jó legyen, komolyan kellek neki.
Tudom, tisztában vagyok vele, hogy hatalmas hibát követtem el. Annyira visszacsinálnám az egészet hogy már az elején megmondtam volna neki hogy nem, mert én mást akarok. De sajnos hagytam elfajulni. Nem késő még mert nem mentem bele vele kapcsolatba, tehát még most meg kéne vele szakítani mindent. Csak nagyon nehéz, mert tényleg nagyon rendes velem semmi rosszat nem tudnék rá mondani és sajnálom, nem akarom megbántani.
Nem tudom hogy csináljam, hogy rázzam le, mert ő azt mondogatja nem adja fel stb. Multkor már megpróbáltam lezárni de nem sikerült. Kérte hogy találkozzunk mégegyszer, mondjam a szemébe és mikor ott voltam vele nagyon rossz volt nekem is hogy nem akarok rossz érzést okozni neki. Megsajnáltam és engedtem neki megint hogy folytassuk ezt. De én nem akarom őt. Egyik találkozásunknál is eszembe jutott az a másik fiú akit én szívből még mindig akarok, előjött minden és nagyon rosszul éreztem magam hogy mit csinálok én itt.
Az lenne a legjobb ha valahogy megírnám neki a dolgot hogy hagyjuk abba, tudom hogy ez így nagyon személytelen és gyáva dolog meg nem korrekt, de ha találkozok vele és úgy közlöm hogy be szeretném fejezni akkor annyira megsajnálom hogy nem vagyok képes arra, hogy csak úgy otthagyjam és lezárjam. Nem mert nagyon sajnálom, nem akarom megbántani semmivel, csak erős empátiám van és így nem sikerülne. Ráadásul a munkahelyen is fogjuk látni egymást.
Kérlek ne kövezzetek meg, tudom hogy elrontottam. Csak adjatok tanácsot hogy lépjek ki ebből. Semmiképp nem akarom ezt az egészet elmondani neki, mert azzal végképp összetörném.
Ha nem szeretnéd neki direktben megmondani, hogy mással akarsz lenni, akkor "építsd le" fokozatosan.
Te ne keresd, ha kerea, akkor ne válaszolj egyből stb.
Amúgy meg hangsúlyozd, hogy ő milyen jó BARÁT, abból azért csak leesik neki, hogy nem szeretnél többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!