Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
O gondoskodni akar rolam es idot tolteni velem de en csak az ejszakakat tudom vele tolteni. Elfog benne mulni igy ez az egesz vagy csak erosodni fog? 26l
Nem akarok az okokrol beszelni de nem tudok vele talalkozgatni.
O talalkozgatni akar, elmenni helyekre, gondoskodni rolam de sajnos nem lehet.
Csak az ejszakat tudnam vele tolteni ami nagyon faj de legalabb igy erezhetem ot. Csak nem tudom igy elfog e benne mulni az hogy ido toltes stb, vagy a szeretkezes miatt erosebben fogja erezni?
Mindketten akarjuk egymast de nem lehet. Nem harmadik fel miatt, de errol nem akarok itt irni.
Nem egy nocsabasz, o is annyi idos mint en.
Tegyuk fel igazat irsz es nem 3. fel van a dologban.
Egy ideig biztos lehet kompromisszumot vallalni de ez igy nem kapcsolat, max szex kapcsolat. Es ha az elobbire is igenye van akkor nem fog hosszu tavon mukodni.
Ennyiből lehetetlen megmondani, se füle, se farka az egésznek.
Szerintem amúgy nem ettől függ. De ha hosszú távú a mostani helyzet, az semmiképp nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!