Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » O gondoskodni akar rolam es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

O gondoskodni akar rolam es idot tolteni velem de en csak az ejszakakat tudom vele tolteni. Elfog benne mulni igy ez az egesz vagy csak erosodni fog? 26l

Figyelt kérdés

Nem akarok az okokrol beszelni de nem tudok vele talalkozgatni.

O talalkozgatni akar, elmenni helyekre, gondoskodni rolam de sajnos nem lehet.

Csak az ejszakat tudnam vele tolteni ami nagyon faj de legalabb igy erezhetem ot. Csak nem tudom igy elfog e benne mulni az hogy ido toltes stb, vagy a szeretkezes miatt erosebben fogja erezni?

Mindketten akarjuk egymast de nem lehet. Nem harmadik fel miatt, de errol nem akarok itt irni.

Nem egy nocsabasz, o is annyi idos mint en.

tegnap 21:09
A kérdező szavazást indított:
Erosodni fog az erzelem
Elmulik
2 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez tőle függ, hogy milyen ember, mennyire szeret.
tegnap 21:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tartok tőle, hogy csúnya módon fog elhagyni, amikor ezt megunja.
tegnap 21:14
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Ahj dehogynem harmadik (meg negyedik) fél a probléma, nem kell senkit hülyének nézni. Ködösítés meg mártírkodás helyett lehetne felnőtt ember módjára viselkedni, és a saját életed alakítani. Csak hááát ugye a tettekért vállalni kell a következményeket, így meg biztos jobb sunnyogva. Ha két ember kölcsönösen együtt akar lenni, azok együtt lesznek, a többi az kifogás.
tegnap 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Ilyen költői megfogalmazásba bújtatva sem láttam még azt a gondolatot, hogy: velem csalja a barátnőjét/feleségét a pasi aki hülyít, de én nagyon elhiszem, hogy szeret, amikor csak ürít belém.
tegnap 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarod leírni az okot akkor szerinted mit fog mindenki hinni hogy miért csak éjjel vagytok együtt? Egyébként ha ő többet akar te meg nem akkor rövid úton tovább fog állni.
tegnap 21:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Tegyuk fel igazat irsz es nem 3. fel van a dologban.

Egy ideig biztos lehet kompromisszumot vallalni de ez igy nem kapcsolat, max szex kapcsolat. Es ha az elobbire is igenye van akkor nem fog hosszu tavon mukodni.

tegnap 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:
47%
Attól függ, hogy mennyire lesz szerelmes... ha nem akkor idővel továbbáll, ha igen akkor kitart amíg el nem dől a story.
tegnap 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből lehetetlen megmondani, se füle, se farka az egésznek.

Szerintem amúgy nem ettől függ. De ha hosszú távú a mostani helyzet, az semmiképp nem jó.

tegnap 23:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Nappal krva,éjszaka meg pasit akar... szép... szegény fiú 🙁
ma 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!