Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a véleményetek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a véleményetek, ha randin értetek menne egy srác, majd ti nem kötnétek be magatokat, amikor beszálltok és ő csak "áll" nem mond semmit és vár.. majd megkérdezitek, hogy mi van? akkor közölné, hogy addig nem indul el, még nem vagy bekötve!?

Figyelt kérdés
dec. 21. 20:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

Semmi. Megköszönném, hogy szolt és bekötném magam.

Amúgy nálam is full reflex.

Az meg, hogy nem egyszerre szolt abszolút nem baj, legalább nem türelmetlen.

N 32

dec. 21. 22:30
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

Vicces, hogy megjelent 2 agresszív kismalac, aki még ebből is képes szabadságharcot csinálni. :D

Teljesen alap, hogy bekösse magát az ember, és a pasas még várt is türelmesen egy kicsit.

dec. 21. 23:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen elő sem fordul, mert olyan parás vagyok kocsiban, hogy még kb. el sem helyezkedtem, de már az övet keresem.

Ellenkező volt már, hogy azt mondták, hagyjam csak az övet. Akkor elmondtam normálisan, hogy én bekötve érzem jól magam, békén hagytak.

Itt te vagy a hibás, hiszen törvényileg is kötelező az övhasználat, mindegy, hogy reagál a srác. Muszáj, és kész!

dec. 21. 23:49
 14/17 anonim ***** válasza:
16%

"Nem volt semmi bántó vagy sértő a viselkedésében."

Ha csak ül és nem szól, az passzív agresszív.

Nem vagyok gondolatolvasó, hogy miért játssza az eszét. Vagy szeretné ugyanezt a 0 kommunikációt visszakapni a kapcsolatban? Durcásan kussoljak, ha valamit nem csinál ahelyett, hogy kinyitnám a számat? Na nem.

dec. 21. 23:54
 15/17 anonim ***** válasza:
57%
Nem volt szó arról, hogy "durcásan" ült, csak annyi, hogy nem szólt, hanem várt valamennyit.
dec. 21. 23:58
 16/17 anonim ***** válasza:
27%

Annyit, hogy meg kellett kérdezni, hogy mi van.

Nekem nincs türelmem ilyen gyermeteg játékokhoz. Amikor jön ide panaszkodni valaki a szar kapcsolatával, akkor pont ez az, amire oda kéne figyelni. Ez egy remek jel, egy tökéletes szűrő a kapcsolat elején.

"Nem voltak az elején jelek, hogy ennyire nem képes kommunikálni?"

Dehogynem. Csak az emberek többsége ostoba, és nem tudják, hogy mikre kell odafigyelni az elején. Na ez pont ilyen dolog. A nagy dolgokat meg tudja mindenki játszani. A kicsiket nem, azokra senki nem figyel. Hogy pl. eldobom-e a rágópapírt, mikor nem látod, vagy tartom-e az ajtót babakocsis anyukának, megköszönöm-e dolgokat.

dec. 22. 00:17
 17/17 anonim ***** válasza:
63%
Ha az ember nem csinál semmit az passzív agresszív?🤣🤦🤦🤦🤦🤦 Börtönbe vele, a kis genyó hogy képzeli ezt a viselkedést 🤣Jóistengyerelekèneegyújabbözönvíz
dec. 22. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!