Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a véleményetek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a véleményetek, ha randin értetek menne egy srác, majd ti nem kötnétek be magatokat, amikor beszálltok és ő csak "áll" nem mond semmit és vár.. majd megkérdezitek, hogy mi van? akkor közölné, hogy addig nem indul el, még nem vagy bekötve!?

Figyelt kérdés
tegnap 20:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Amint beülök egy autóba, első dolgom azonnal bekötni magam. Ez rutin, magától jön. Én sem indulnék el úgy, hogy aki mellettem van, az nem köti be magát, ez így van rendben.
tegnap 20:52
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez mint az első. Valaki beül mellém én is azonnal szólok, ha nem jut eszébe, hogy kösse be magát.
tegnap 20:53
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Azt mondtam volna, hogy "bocs, azonnal" - és meg is tettem volna.
tegnap 20:53
 4/17 anonim ***** válasza:
15%

Offolnám, mert nem szólt, csak passzív-agresszívan kussolt. Jó lehet vele vitatkozni.

Nem utazok annyit autóban (nem tudok vezetni), hogy automatikusan eszembe jusson.

tegnap 21:04
 5/17 anonim ***** válasza:
80%
4 - Nem volt semmi bántó vagy sértő a viselkedésében.
tegnap 21:16
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
Ha meg egyből szólt volna, akkor ő lenne a tahó, aki rád szólt, pedig te már pont kezdted volna bekötni magad. Ha az ember kocsiba száll, kösse be magát. Mindenki tudja, hogy ez kötelező. Ehhez nem kell vezetni, sőt, nem kell, hogy legyen kocsid. Szerintem nem akart bunkó lenni, azért várt, hátha magadtól eszedbe jut.
tegnap 21:17
 7/17 anonim ***** válasza:
1%
Akkor nem indul el. Kiszállok, mehet azonnal ahova akar.
tegnap 21:31
 8/17 anonim ***** válasza:
62%

Úgy látom szájhősök itt is vannak akik azzal menőznek hogy ők bizony nem kötik be magukat és akinek nem tetszik az takarodjon....szerencsére ma már saját hibád ha kifigyelsz a szélvédőn nem a sofőré...

Egyébként meg nem kell vezetni ahhoz sem gyakran kocsiba ülni hogy alap legyen ez a dolog ha beülsz bekötöd magad. Mint hogy alap dolog hogy a buszon kapaszkodsz.

tegnap 21:51
 9/17 anonim ***** válasza:
87%
És miért nem kötötted be magad?
tegnap 22:00
 10/17 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen stílusban zajlik a kommunikáció. Ha udvariasan megkér, hogy kösd be magad akkor okés. Ha játssza a durcást hogy márpedig kösd be magad mert különben el sem indul az már nem okés.

Nem mindegy, hogy valaki udvarias, segítőkész, vagy akaratos parancsolgató típus!

tegnap 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!