Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az normális ha idősebbel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális ha idősebbel akarok szexelni? 22/L

Figyelt kérdés
mindig ez jár a fejemben és egyszerűen az én korosztályomhoz nem vonzódok egyáltalán, és nagyon szégyellem de az ilyen 50-60 évesekre gondolok akikkel eltudom képzelni és nagyon izgat
ma 14:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%
Nem, nem az. Egy pszichológus segíthet megfejteni az okokat, és ha megérted a miérteket, könnyebben tud változni a dolog.
ma 14:14
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Itt vagyok. Ha szexelni nem, de beszélni lehet.
ma 14:32
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
Nem az de ha ez izgat és a vágyak ellen nincs mit tenni hát vágj bele! Ilyen fiatal lány könnyen talál rá partnert!
ma 14:32
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Szólj hogy hol keresel !;)
ma 14:35
 5/13 A kérdező kommentje:
#4 Békés megye
ma 14:37
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Hány privát üzit kaptál?
ma 14:41
 7/13 anonim ***** válasza:

1.: Mi a frászból gondolod, hogy ezen a kérdező változtatni akar? A kérdése messze nem erre vonatkozott.

Kérdező: én 48 vagyok és valamiért az elmúlt 2-3 évben sorban jöttek a 24-25 éves csajok. Ma jó nem tömegesen, de 4 igen. Ebből kettő párhuzamosan. Nem ritka amit írsz, bár nálam csak 20 év volt a korkülönbség. Szóval nem egyedi eset a tiéd.

ma 14:49
 8/13 anonim ***** válasza:

Mi a normális ,azt mindig az emberek formàlják, de van igy más is az biztos.

Jelentkező lesz bőven,más kérdés hogy ez csak fantázia,vagy meg is mered tenni.

50F

ma 14:50
 9/13 A kérdező kommentje:
köszi a normális válaszokat igazabol nem k*rvalkodni szeretnek, ahogy kaptam sok privat uzenetet, csak ez nem az a tema, amit otthon leulok megbeszelni, vagy a baratnommel,.. es egyszeruen sorstarsakat kerestem, mert evek ota nyom ez a dolog
ma 14:51
 10/13 anonim ***** válasza:

Van ilyen,beszélgetni is tudsz róla,főleg itt anonim megy. Nekem is volt 18-25 közt több partnerem is az elmúlt években.

8-as voltam

ma 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!