Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Miért vonzódom az idősebbekhez?
Fizikai biztonság wtf? Nem az őskorban vagyunk, nem a férfi dolga, hogy "fizikai biztonságot" nyújtson, hanem a rendőrségé. Más kérdés, hogy nem mindig teszik meg. :(
Intellektuálisan viszont meg tudom érteni, nekem is az idősebbek jönnek be.
ne a nyomorék pasijaidból indulj ki
van aki 40 évesen is mamahoteles, van aki 18 éves kora óta önálló
Igen, ezzel tisztában vagyok. És volt, aki már nem a szüleivel élt, mégis jelentősen befolyásolta a kapcsolatunkat, meg a párom döntéseit az ő szavuk. Sokszor azt éreztem, nincs is saját akaratuk.
Fizikai biztonság... azért jobb érzés, ha tudod, meg tud védeni a párod, ha arról van szó. Nőként sokszor határozottabb kiállásom volt. Pedig nem vagyok egy kötekedős, de ha kell, megvédem magam.
miért lenne egy 40-50 évesnek határozottabb kiállása, mint egy ereje teljében lévő 28 évesnek? vagy általánosítasz egy kis mintád alapján...
sztem megint egy kamu kérdés egy idős pasitól
Nem azt mondom, hogy a nyolcban a helyi gengszterekkel kezdjen el szájkaratézni. :D De ha mellettem van és valaki lecsapja, akkor mit csináljak? :D
Nem akartam általánosítani, csak én ezt tapasztaltam. Nagyon kevés olyan korom belit ismerek, aki ezt meg tudná cáfolni. Idősebbek pedig tapasztaltabbak is jobb esetben.
Ugyanazt csinálod, mintha egyedül lennél szórakozni. Ha még tudod, hívod a rendőrséget, ha nem, ez van... akkor is erőszakoskodhatnak veled, ha egyedül vagy. A pasidnak meg annyira dolga megvédeni téged, mint amennyire neked dolgod főzni meg mosni rá. Azt hiszem, a XXI. században egyiket se várhatjuk el valakitől, csak mert férfi vagy nő.
Mondom, intellektus szempontjából amúgy meg is értem, mert persze van kivétel, de általában tényleg érettebbek, okosabbak, műveltebbek az idősebbek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!