Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy van barátnőm és lánybarátom egyszerre?
Lányok ti ezt hogy viselnétek el ha a pasitok más csajjal is találkozni baráti szinten?
Írjatok kort is.
Jézusom ez komoly?
Teljesen természetes dolog,hogy van valakinek ellenkező nemü barátja és találkozik, időt telt vele is.
Én sosem sajátítottam ki a barátomat. Rengeteg lány barátja van. Egy akivel régóta ismerik egymást és ennyi. Inkább örülök annak,hogy nem csak én vagyok neki hanem ha éppen csajos napot tartok vagy más barátaimmal talizok akkor ő is kitud mozdulni haverokkal vagy a lány barátjával
Máskor meg együtt csináljuk ezt.
Beteges ha valakinek ez gondot okoz. Birtokló féltékeny emberek. Szánalmas.
Mindenki le lett pontozva, aki azt írta, hogy nem viseli, pedig szerintem nem baj ez, HA a srácnak alapból nincs is igénye erre. Akkor van gáz, ha a srác menne lánybarátozni, a csaja pedig tiltja.
Mivel én tudom magamról, hogy nem viselem jól ezt a helyzetet (rossz tapasztalat miatt), a saját lelki nyugalmam érdekében ismerkedésnél nekem ez kizáró ok volt mindig is. Így sikerült egy olyan pasit találnom (aki azóta a férjem), aki abszolút nem szeret lányokkal “haverkodni”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!