Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tesztek, ha házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tesztek, ha házasságban beleszerettek plátóian valaki másba, úgy hogy nincs közös gyerek, sem hitel?, de szeretitek a férjeteket is, csak nem "úgy"?

Figyelt kérdés
dec. 17. 08:46
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék meggondolatlanul dönteni, vagy tenni semmit sem. Én is azt érzem, hogy ez nem egy olyan érzés vagy gondolat, ami egyik percről a masikra alakúlt ki bennem. Már egy ideje érzem, érlelődik bennem. Próbálok tenni ellene, de nagyon nehezemre esik. Azt érzem, hogy ezt nem tudom tovább folytatni így, de közben meg ott van minden más, hogy kitart mellettem, meg mindent megoldunk együtt az élet más területén, csak olyan, mintha már a "többi" nem menne :( Ne higyje azt senki, hogy ez az érzés egy leányálom, mert nem az! Igenis tud fájni az, hogy már nem "úgy" nézel a párodra, ahogy "kellene".
dec. 17. 10:31
 12/39 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem Itt a főprobléma, hogy vannak megoldatlan problémák. Én akkor éreztem ilyet, amikor belefáradtam egy kicsit a dolgokba és több stresszt adott nekem az egész, amit már nem bírtam. Illetve ilyen tétlenség érzetet. Magadban kell letisztázni, összeszedni a gondolataidat mit is szeretnél a jövőben. Az biztos, nem könnyű.
dec. 17. 10:38
 13/39 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem hiba lenne mindent felrúgni, főleg úgy, hogy nem is ismered igazán a másikat.

Ülj le és beszélj a házastársaddal!

dec. 17. 11:11
 14/39 anonim ***** válasza:
36%
Legalább ne hazudnál saját magadnak. Ha másba vagy szerelmes akkor csalod a párod szóval se nem szereted se nem tiszteleted. Ugyanis "drága" kérdező ahhoz, hogy te másba bele tudj szeretni ahhoz beszélgetni kell vele sokat, nemcsak a külseje miatt bolondulni. Te ELDÖNTÖTTED, hogy ismerkedni fogsz vele tehát ja érzelmileg csalod a férjed. És hétszentség ha a pasi vevő lesz rád testileg is meg fogod csalni, sőt el i fogod érte hagyni!
dec. 17. 11:27
 15/39 A kérdező kommentje:
Ilyen fotelhuszároknak, mint Te nincs mit mondanom.
dec. 17. 12:11
 16/39 anonim ***** válasza:
0%
Nálunk nyitott kapcsolat.
dec. 17. 12:16
 17/39 anonim ***** válasza:
50%

Milyen hotelhuszár a jó ég áldjon meg? Te jöttél kérdést kiírni, te vársz tanácsot. Írjam, hogy felejtsd el a másikat? Jó. Felejtsd el! Segíteni fog rajtad? Nem fog. Mégha el is felejted nagy sokára majd jön más férfi akivel ugyanott kötsz ki mint jelenleg vagy, vagy tényleg a végsőkig elmész vele. De nyilván lehet a férjed cserél le más nőre ugye mert ő is megunhat téged ugyanúgy. Leírtad, hogy nincs hitel, nincs gyerek. Gondolom nem vagy 100 éves. Mégis arra vársz, hogy 100 éves légy? Nekem mindegy teljesen mit csinálsz. Viszont látni, hogy egyedül azért nem akarsz elválni mert a másik férfi nem szerelmes beléd. Ha az lenne és veled akarna lenni már rég elhagytad volna a férjed. Konkrétan kapcsolatfüggő vagy és hűtlen.

Pont ennek okán olyan nem lesz, hogy majd te találsz férfit és boldog leszel vele hiszen egyedülállóként nem találod a helyed. Kapcsolatból kapcsolatba ugrani sose kifizetődő, de te megtennéd szempillantás alatt. És ha haragszol, vagy elmondasz az égvilágon mindennek a fotelhuszáron kívül akkor is hűtlen vagy tehát marhára nem szereted, tiszteled a párod. ÖNSZÁNTADBÓL ismerkedsz/ismerkedtél a másik férfival aki nem viszonozza.

Jól van az neked, szenvedj tovább ha te válni nem akarsz!

dec. 17. 12:23
 18/39 anonim ***** válasza:
37%

14-es egy megszállott és mindig, minden kérdező élethelyzetet tökéletesen ismeri. El nem tudja azt képzelni, hogy valaki nem direkt keresi a másik társaságát, csak szimplán ott van. És igen, emberek vagyunk, beszélgetünk egymással és simán ki tud alakulni ebből vonzalom. Nem gondolom kérdező, hogy szerelmes lennél, csak erős vonzalmat és szimpátiát érzel. Mert szerelemhez valóban mélyebb ismeretségre lenne szükség. Illetve, ott van ugyebár, hogy nem szabad. És ez az érzés mégjobban kelti benned a vágyat.

Éreztem már hasonlóan. Amint megszűnt minden kontakt az illetővel, idővel elmúlt az érzés. 12 év együttlét alatt 2x jártam így. Az egyiknek úgy 6 éve. 3 éve úgy hozta az élet, hogy ismét közvetett kollégák lettünk, pár hetente találkozom vele a munka miatt. Mára már nem vált ki belőlem az ég világon semmit. Szóval majd elmúlik.

dec. 17. 12:44
 19/39 anonim ***** válasza:
84%
#18 Nincs két egyforma élethelyzet és két egyforma ember. Nálad elmúlt, nála nem biztos, hogy el fog múlni.
dec. 17. 12:54
 20/39 anonim ***** válasza:
34%

Kutyát nem érdekel úgy őszintén szólva, hogy szerelmes, vagy fellángolt, vagy annyira viszket neki más pelóra, hogy más férfira vágyik.

Különbség van aközött, hogy valaki bejön külsőre és aközött, hogy SZABAD AKARATODBÓL ISMERKEDSZ miközben házas vagy.

Az érzelmi megcsalás nem ott kezdődik, hogy valaki más megtetszik külsőre hiszen azt nem lehet elkerülni, hűséget fogadsz és nem vakságot.

De amikor te DIREKT keresed a másik társaságát, megy a szemezgetés, flörtöcske, egy pár "véletlen" találka, érintés, vagy még fel is veszed vele a kapcsolatot online az olyan érzelmi megcsalás mint a pinty. Teljesen mindegy még egyszer leírom, hogy rajongsz érte, vagy bizsereg rá.

dec. 17. 13:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!