Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tesztek, ha házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tesztek, ha házasságban beleszerettek plátóian valaki másba, úgy hogy nincs közös gyerek, sem hitel?, de szeretitek a férjeteket is, csak nem "úgy"?

Figyelt kérdés
ma 08:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mi az a nem úgy??
ma 08:48
 2/17 anonim ***** válasza:
50%

Plátói "szerelem"? Vagyis a kiszemelt nem viszonozza a vonzalmat, fellángolást, vagy nem is ismered olyan szinten, hogy te szerelmes lehess bele.

Egyértelműen el kéne válni hiszen semmi értékes nem köt a férjedhez mert ha akadni fog olyan férfi akivel kölcsönös lesz a rajongás meg fogod csalni és szerintem nem érdemli meg azt senki sem.

Elválsz és akkor ismerkedhetsz, szexelhetsz szabadon.

Nincs olyan, hogy "úgy", a szerelem, kémia előbb utóbb eltűnik és legideálisabb esetben marad a szeretet, tisztelet.

De te nyilván nem szereted a férjed ha érzelmi szálon szétcsalod és kiteszed annak, hogy testileg is a tettek mezejére lépj.

ma 08:55
 3/17 anonim ***** válasza:
#1 Már nem szerelmes, belefásult a szürke hétköznapokba és jött valaki, aki felvillanyozta. Nagy eséllyel ennyi volt házassága. Vagy elnyomja magában és így éli le az életét.
ma 08:56
 4/17 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem válik el?
ma 08:58
 5/17 anonim ***** válasza:
#4 Mert nem akar egyedül lenni.
ma 09:00
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
Az emberek többsége azért nem válik el rögtön, mert nem akarja feladni a biztosat a bizonytalanért. A régit már megszokta, élvezi az előnyeit, de az új izgalmat hoz a szürke mindennapokba. Aztán, ha esetleg a szeretővel mély érzelmek alakulnak ki, talán felrúgják a régi életüket és újat kezdenek, de az esetek többségében ez nem így van, mert csak az egyik fél habarodik bele a másikba, míg a másik csak "kúrogatni" szeretne, mert otthon már nem izgalmas a megszokott társ.
ma 09:06
 7/17 gergelice16 ***** válasza:
63%
Elegem van abból, hogy itt a gyakorin mindenkinek minden problémára a válás/szakítás a megoldás. A házasság nem arról szól, hogy a tökéletes társat találom meg, és hogy addig vagyok vele, amíg tökéletesnek gondolom. Választok magamnak egy társat, akivel közösen küzdjük meg az élet nehézségeit. Természetes, hogy egy házasságnál egy idő után izgalmasabb lenne egy futó kapcsolat, de mégis a házasságotok, a kapcsolatotok, amit éveken keresztül építettetek, sokkal nagyobb értékkel bír, amit hiba lenne egy futó kaland kedvéért eldobni. Nincs baj azzal, hogy néha elfog a vágy mások iránt, sőt szerintem ez még természetes is lehet. A probléma azzal lenne, ha már lépéséket tennél, amivel rombolnád a kapcsolatotokba vetett bizalmat. És az első ilyen lépés fejben történne meg, nem a tettekben mutatkozna meg.
ma 09:17
 8/17 A kérdező kommentje:
Nem akarok és nem fogok megcsalni senkit. Sosem csaltam meg senkit, és mindig én voltam az, akivel szakítottak. Sok ideje vagyunk együtt, sokat tettünk egymásért, nagyon sok mindenen keresztülmentünk együtt. Valahogy most nem megy semmi, voltak dolgok, amiket próbáltunk megbeszélni, az sem ment. Szeretem szeretetből és tiszteletből. Tudom, hogy idővel minden kapcsolat megváltozik valamennyire, stb, de én valamiért hiszek benne, hogy van az a szerelem, ami kitart a végéig. Össze vagyok zavarodva jelenleg, nem tudom, mi a helyes. Olyanoktól várok segítséget, tanácsot, akik érezték magukat hasonlóan, nem ítéletet várok, főleg olyan emberektől, akik egy napig sem éltek együtt senkivel.
ma 09:47
 9/17 gergelice16 ***** válasza:
0%

#8 Jó olvasni, hogy egészséges a házasságotokhoz való hozzáállásod. Szerintem a kapcsolatotok érdekében le kellene ülnötök beszélgetni. Beszéljétek át, hogy mit éreztek, mi akadályoz a másik felé, és próbáljatok meg közösen leküzdeni a nehézségeket. Egy hosszú kapcsolatban ezek már nem annyira egyértelmű dolgok, hajlamosak vagyunk belekényelmesedni a dolgokba, pláne ha gyerek is van. Pont ezért kell külön energiát beleölni a kapcsolatba, hogy újra természetes legyen.

Egyébként ajánlom neked a Fireproof című filmet, az egy ilyen holtvágányra jutott házasságról szól, ahol a felek eldöntik, hogy a sok nehézség ellenére mégis elkezdenek küzdeni a kapcsolatért. Nagyon tanulságos!

ma 10:03
 10/17 anonim ***** válasza:
75%
#7 Nagyon szép, amit írsz, csak köze sincs a kérdéshez. Amit te megfogalmaztál, az egészséges emberi működés, hiszen attól, hogy kapcsolatban vagyunk, még meglátjuk a másik nemben a szépet és tarthatjuk vonzónak. A kérdező ennél már jóval magasabb szintre lépett és beleszeretett valakibe. A párkapcsolatokban a szerelem idővel átalakul valami sokkal erősebb érzelembe. Ez nem azt jelenti, hogy már nem szeretik egymást, sőt! De ha az egyik fél szerelmet kezd érezni egy idegen iránt, az igenis nagyon komoly problémát jelent, mert ott már megszűnt valami. Az én meglátásom szerint ez talán súlyosabb probléma, mint hirtelen ötlettől vezérelve egy egyéjszakás kaland. Az utóbbi megeshet (bár az sem normális) meggondolatlanságból, az érzelmek viszont már sokkal komolyabb tényezők egy kapcsolatban.
ma 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!