Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még így sem tudok neki hinni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még így sem tudok neki hinni?

Figyelt kérdés

Páromról kiderült, hogy mióta összejöttünk(fél éve), azóta is párszor írogatott az exével. Az üzeneteket kitörölte természetesen, és azt mondta, hogy csak az egymásnál hagyott cuccok miatt beszéltek, meg pénzzel is tartozott neki a nő, amit nem akar visszaadni páromnak. Azért kételkedem, mert párom nagyon szerette a nőt, a nő hagyta el, és szomorú volt nagyon miatta. Viszonylag hamar össze is jöttünk a szakitasuk után, túl hamar.

Mindig azt mondta , hogy túl van rajta.

Én annyira nem tudtam elhinni, hogy csak erről volt köztük szó, hogy ráírtam az exére, és megkértem, hogy mondja el ha esetleg a párom próbált vele békülni. Ő azt mondta, hogy igen próbált de csak szémelyesen, mert hogy egy munkahelyen dolgoznak és nap mint nap találkoznak. Én akkor teljesen meglepődtem, mert nem tudtam, hogy a nő is ott dolgozik. Párom azt mondta erre amikor megkérdeztem, hogy ez nem igaz, csak hazudik a nő, hogy neki rossz legyen. Meggyőzően tovább írta nekem a nő, hogy a munkahelyen a párom folyamatosan megy utána. Pár ismerős segítségével azonban kiderült, hogy nem dolgozik ott, ebben hazudott. Többször kérdeztem a nőt, hogy ha az üzenetekben próbált a párom vele békülni, akkor küldje el nekem, de ő azt mondta írásban nem próbálkozott nála, csak mindig személyesen. Nem tudom mit higyjek… Az a pár ismerős remélem nem hazudott a párom érdekében, hogy nem dolgozik ott a nő. Mindenesetre nyugtalanító, hogy több hónapig beszéltek egymással írásban és a párom kitörölte. Nem tudom miért kellett több hónapon keresztül üzizni egymással. Viszont ha írásban lett volna olyanról szó, akkor a nő elküldte volna nekem, hogy bebizonyítsa, mert azt is hazudta hogy egy helyen dolgoznak. Ha a párom tényleg irt volna neki olyat, akkor azt meg végképp elküldte volna nekem. Szerintetek aggódjak? Vagy ez nem nagy dolog? 24 N

tegnap 22:33
 1/4 anonim válasza:

Az a legnagyobb gond, hogy a párod nem volt veled őszinte az exével való kapcsolattartásról. Az üzenetek törlése meg az, hogy titkolózott, nem túl jó jel. Érthető, hogy ez bizalmatlanságot kelt benned.

Az ex hazugsága a közös munkahelyről elég gáz, de ez inkább róla mond el sokat. Viszont az, hogy a párod még mindig tartja vele a kapcsolatot, pláne ha érzelmileg nem dolgozta fel teljesen a szakítást, az már aggasztóbb.

Nézd, lehet, hogy nincs szó fizikai megcsalásról, de az érzelmi hűség és őszinteség itt erősen kérdéses. Szerintem fontos lenne, hogy leüljetek és őszintén átbeszéljétek ezt az egészet. A párodnak meg kell értenie, miért okoz ez neked aggodalmat.

ma 00:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Azt mondja azért nem akarta elmondani, mert félt attól, hogy azt hinném, hogy van köztük valami. Leültünk már nagyon sokszor, átbeszéltük. Megértő és minden kérdésemre válaszol. Attol függetlenül aggasztó, hogy hazudott, és hogy lehet ez az egymásnak való cucc visszaadás csak egy ürügy nekik, hogy beszéljenek. Ő azt mondja nem érez iránta semmit. De en nem tudom mit higyjek
ma 00:49
 3/4 anonim válasza:

Jó, hogy leültetek és átbeszéltétek a dolgot, ez mindenképp pozitív lépés. Az, hogy a párod megértő és válaszol a kérdéseidre, szintén jó jel.

Viszont érthető, hogy még mindig vannak kétségeid. A hazugság, még ha jó szándékból is történt, aláássa a bizalmat. És igen, az a gondolat, hogy a cuccok visszaadása csak ürügy lehet, teljesen jogos aggodalom.

Talán segíthet, ha:

Megkéred, hogy a jövőben legyen teljesen őszinte, még ha attól is fél, hogy félreérted.

Megbeszélitek, hogyan tudná visszanyerni a bizalmadat.

Tisztázzátok, mi számít elfogadható kapcsolattartásnak egy exszel.

Végső soron a megérzéseidre is hallgatnod kell. Ha úgy érzed, hogy valami még mindig nem stimmel, az lehet, hogy jelent valamit. De ne feledd, a túlzott gyanakvás is tönkreteheti a kapcsolatot.

ma 00:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem hinném ezt el, ha valóban csak emiatt irt volna neki miért kellett volna kitörölnie? Most abban semmi sincs, hogy ráírt, hogy adja már vissza az ott maradt cuccát. Biztosan hazudott erről az exe? Vagy kit kérdeztél meg, hogy felmerült az az opció, hogy a párod érdekében hazudtak erről? Egyébként más van ami miatt van okod feltételezni, hogy nincs még túl az exén?
ma 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!