Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már, hogy amiatt kezdted...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy amiatt kezdted azt hinni, hogy valaki odavan érted, mert feltűnően távolságtartó volt veled?

Figyelt kérdés
Mikor pl az illető probálja elrejteni, hogy tetszel neki, azt észre szoktad venni? Észre lehet ezt venni? Ha igen, miből?
júl. 16. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de nem is akart semmit.
júl. 16. 19:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ez kb középkoslás játszmázás kategóriája.

júl. 16. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt ilyen és ezzel a felvetéssel nem értek egyet.
júl. 16. 19:23
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

...

Nem.

Normális vagyok. Ha valaki távolságot tart, úgy veszem, nem vagyok neki szimpi.

júl. 16. 19:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakitol tavolsogat tart valaki annak meg van az oka.. pl nem foglalkozik vele a masik szemely ezert nem is akarja zavarni..
júl. 16. 20:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ilyenkor azt hiszem hogy magasról sz@rik rám, és pontosan így is van. Sosem derült ki hogy az ellenkezője lenne igaz.

Ez a reménykedők kapszkodója, ami után garantált a pof@ra esés. 😉

júl. 17. 08:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen szempontból kishitű vagyok, eszembe nem jutna, hogy ez azért van, mert tetszem neki... előbb gondolnám azt, hogy idegesítőnek tart.
júl. 17. 17:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Nàlam pont nem régiben adódott egy olyan helyzet, hogy egy illető elkezdett nagyobb tàvolsàgot tartani és hidegebben viselkedni velem a megszokottnàl.

Tehát előtte lazàn bókolt, flörtölt, bohóckodott, bizalmas viszonyban voltunk,amibe belefért egy ölelés,egy arcra puszi,bandàzàs és egyebek.

Aztán egy napon, amikor màr teljesen olyan érzésem tàmadt, hogy nagyon is közel kerültünk egymáshoz, írtam neki egy làtszólag baràtian kedves üzenetet, viszont ő biztosan meglàtta mögötte azt a bizonyos plusz töltetet. Nem reagált rá semmit és utàna elkezdett baromi furcsán,talàn mindössze szàmomra érdekesen viselkedni.

Làtvànyosan került,de tényleg úgy, hogy mindent elkövetett, hogy ne kelljen velem kommunikálnia, mosoly nélkül, semleges módon köszönt, lerítt róla: valami más,mint eddig.

Természetesen nem kértem szàmon, nem piszkàltam emiatt, csak csendben szenvedtem.

Bírtam mindezt kemény pàr napig, aztán az első adandó alkalommal, amikor kettesben maradtunk,ràkérdeztem egy huszàros vàgàssal, mi a baja.Persze legbelül sejtettem...mert tudta, mi a pálya,én hogy nézek rá.Ennek màr volt tétje.Kettőnk közül ő a józanabb.

Végül is nem ràm hivatkozott és aztán visszavàltott.Elkezdte újra a régi arcàt mutatni, hiszen làtta, nekem mennyire rosszul esett az éles vàltàs.Nos,én akkor realizàltam, valószínűleg le akarta àllítani a folyamatot, amikor kezdtem többet érezni,màshogy viszonyulni.Kimondatlanul is megértettem, most kell hàtra lépnem kettőt.

Lényegtelen miért,a csend is vàlasz.Tiszteletben kell tartani a màsik döntését. Bàr utàna még nézett ràm úgy, ahogy, érintett úgy, ahogy,mondta,amit mondott,de azóta is fenntartom neki a kezdeményezés jogàt.Ha pedig nem lép,hàt ez van...Az idő megoldja,ami jön,fogadom,ami megy,engedem.

júl. 17. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!