Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rám van állva ez a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rám van állva ez a nő de régen volt komoly kapcsolatom ezt így felveténétek neki?

Figyelt kérdés

Van egy nálam idősebb nő 34 éves én 32 vagyok. Egy üzleti dolog volt köztünk nem is adtam jelet neki hogy tetszik nekem de észre vette..azóta beszélgetni kezdtünk (mivel az üzlet miatt is) de már amúgy is felhív sokszor..beszélgetünk és találkozni akar.

Na de én 5 éve nem voltam együtt senkivel. Csak ilyen pár hónapos vagy alkalmi kapcsolatom volt és ez nekem így működött is. Nem volt annyi kötelességem..szabadon azt csináltam amit akartam bár néha magányos volt meg most is szar egyedül de pontosan tudom mi lenne ha kapcsolat lenne és kicsit el rettentő de közben vagyok is rá. És azt találtam ki hogy azt mondom neki hogy egyenlőre barátok legyünk ..össze járhatunk de egyenlőre ennyi elég aztan majd lenne ami lenne.

Minden beszélgetésben el akarom neki mondani de attól felek hogy akkor egyből gatya is és elküldene…tényleg egy kifejezetten jó nő nem csak szexuális értelemben..valószínűleg nem olyan mint akikkel eddig dolgom volt.

Ha ezt így megkapnátok egy pasitól amúgy ti mit tennétek?

ma 20:17
 1/8 anonim válasza:
69%

Szerintem én egyből tiltani a fiút,egy ha tetszik neked miért hátrálsz? Értem én hogy 5 éve nem volt senki de na ne legyél félénk

Kettő ha egy jó nő akkor bármikor bármilyen csávó élcsapat rá

ma 20:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint többé rád se néznék bár én pasi után se futnék mint ő tehát lehet ő beleegyezik a "barátság extrákba" - igazából szex kapcsolatba.
ma 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
(szexkapcsolatba*)
ma 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal otthagynálak. Szerintem inkább mondd meg neki, hogy nem akarsz találkozni.

34 évesen egy érett, lelkiekben ép nő már nem ovodás lelkivilágú pasikkal akarja a saját idejét rabolni!

ma 20:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Fú, de idősebb! Azta 2 évvel. :DDD

Ne viccelj. Ha ilyen régóta nem volt senkid, akkor örülj, hogy jött egy normálisnak tűnő nő!

Szerintem ha azt mondod neki, hogy csak szexre fog kelleni, akkor lapátra leszel téve...

ma 21:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Elmesélek neked valamit.

Megismerkedtem egy nálam fiatalabb sráccal, én belementem a szexkapcsolatba vele amíg (nyiltan) keresgéltem, mert ŕn normális kapcsolatot akartam. Válás után voltam, jót tett az egómnak, a szex is nagyon jó volt vele. 8hónapig ment ez, mikor megismertem valakit akivel komoly kapcsolat kialakult. Ez 3 éve volt, a srác azóta is írogat, meg nyavalyog, hogy mekkora hülye volt, és elcseszte és mennyire bánja, mert tulajdonképpen szeretett csak nem merte bevallani 🤦‍♀️

ma 21:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Nyúlcipő
ma 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Figyelj,én mondjuk nem közölném ezt így vele,mert tényleg elijesztheted.

Inkább finoman ràvezetném,hogy kis lépésekben haladjunk,mert régen tetszett valaki ennyire és kicsit szokatlan a helyzet.Ezt meg lehet mondani, sokkal jobban hangzik szerintem.

ma 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!