Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként írjak a férfinak először?
Adott ez a srác, mind a ketten pályakezdők vagyunk ezen a helyen. Nekem régebb óta bejött, sokszor szemeztünk a folyosón, meg néha észrevettem hogy bámul a megbeszéléseken, de sokáig ez ennyiben is maradt.
Egyik nap viszont láttam, hogy követési kérést küldött instagrammon, engedélyeztem neki de mégsem írt rám ezek után. Eltelt pár nap, és mint kiderült számomra, párja volt a srácnak és rám írt a barátnője, hogy “Bocsi, ismerjük egymást?”. 1 napra rá kikövetett a srác és munkahelyen is érezhetően távolságtartóbb volt. Nem akartam belekavarni a kapcsolatukba, szóval elfogdtam a helyzetet.
Eltelt pár hónap és egy csapattréning során mindenkinek mondania kellett egy negatív és pozitív dolgot a másikról, és nekem azt mondta, hogy gyönyörű a szemem. Aznap derült ki számomra, hogy a srác szingli lett és besziveztem néhány képét még aznap este. Másnap ismét be akart követni, de pár napig nem engélyeztem neki, hogy bekövessen, mert azt szerettem volna, ha előben tudunk beszélni, erre ma látom, hogy visszavonta a követési kérést.
Szerintetek ezek után elvesztettem a szemében az érdeklődését? Arra gondoltam, hogy ráírok én, nem derogál nekem , csak ezek után nem tudom mit kéne? Bármi tanács?
"Egyik nap viszont láttam, hogy követési kérést küldött instagrammon, engedélyeztem neki de mégsem írt rám ezek után. Eltelt pár nap, és mint kiderült számomra, párja volt a srácnak és rám írt a barátnője, hogy “Bocsi, ismerjük egymást?”. 1 napra rá kikövetett a srác"
Pont hűtlen féreg típus kell neked? Pont ilyenre akarsz rá írni? Képes lett volna veled (SZINTÉN) megcsalni a párját.
Önbecsülésed miért nincs kérdező?🤔
8
Ez szerintem is elég gyerekes kommunikáció.
Ha akar tőled valamit, akkor szerintem fog jönni élőben. De persze mosolygással segítheted.
Én nem írnék rá semmiképp a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!