Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A hölgyektől kérdezem ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hölgyektől kérdezem ezt elsősorban.Ha egy férfinak a kinézete és öltözködése ellenkezőjét sugallja minnt amilyen igazából, ki mire gondol először?

Figyelt kérdés
Nálam ez nagyobbrészt ugy szokott alakulni, hogy bizonygatnom kell a hölgyeket arrol, hogy én ponnt, hogy az ellenkezője vagyok a kinézetemnek..... És van olykor,h el sem hiszik és ennyi.Utoljára még azt sem hitte el valaki, hogy dolgozok v. H dolgoztam valaha is. Meglepődött a munkapapírom után🤣 Nagyon rossz szituáció.

2022. okt. 13. 21:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%

Ilyennel még nem találkoztam. Mégis hogy kell ezt elképzelni?

Ha ilyen problémád van, akkor sürgősen változtass az öltözködési stílusodon. El nem tudom képzelni mi a probléma, ha valaki tiszta, épp ruhát hord, ha hajléktalannak nézel ki, akkor meg nem is állnának veled szóba.

2022. okt. 13. 21:38
 2/11 anonim ***** válasza:
44%
Sztereotípia. Él a fejekben olyan kép, hogy aki mérnök az csak zakóban járhat dolgozni, pedig ma már legtöbben pont a "no dress code" munkahelyeket szeretik, ahol akár rövidgatyában is lehetsz nyáron csak végezd el a feladatod.
2022. okt. 13. 21:51
 3/11 A kérdező kommentje:
Kedves 1/2 , te nagyon férre gondolsz valamit. Mondok példákat mert látom egy picit szűk látókörű vagy ebben a témában. Például ha valaki úgy öltözködik minnt egy szektás halálra éhes valaki attól még nem az bagy ha valaki nagyon ad a divatra és ,h amit visel az jol áljon neki és trendi és úgy fest mintha nagy nő faló volna, attól még nem strici .... Ilyenekre gondoltam Mr. Így érted?
2022. okt. 13. 23:52
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
De ezek hogy öltöznek? Nekem sokszor nem hiszik el, hogy rockzenét hallgatok, mert színes ruhákat hordok. De hogy hogyan öltözködik egy "nőfaló", azt nem vágom.
2022. okt. 14. 00:14
 5/11 A kérdező kommentje:
Látom nem a lényegnél ragadtok meg🙄🤔😮‍💨 Maradjunk a stricinél vagy ahogy van lányoknál " rosszlány " a fiúknál " rosszfiú ". Így van még valami hasonló lérdés?
2022. okt. 14. 00:35
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy ez milyen öltözködés. Mert nekem nem tiszta. Láttam mindenféle jó meg rosszfiúkat, egyiket sem az öltözködése különböztette meg.
2022. okt. 14. 01:02
 7/11 anonim ***** válasza:
80%
Gondolom a kérdező felvett egy bőrdzsekit farmerrel, fényes makkoscipővel és mellé bezselézte a haját, mint egy perzsa és magára locsolt fél üveg parfümöt, mellé egy trendi napszemcsi az éjszakai életben és az általa leszólított fal mellett ácsorgó szolid kis csinos lányok (mert a plázacicákat és a szilikonmacákat még így sem meri leszólítani, maximum rájuk kacsint, a milfektől meg el is kapja a tekintetét, nehogy a végén még a szüzességét úgy vegye el valaki, hogy még tanul is valamit a női anatómiáról) ezek közül a lányok közül pedig aki belemegy a játékba, mert szereti az iróniát, abszurditást és az angol humort úgy tesz, mintha megdöbbenne, amikor megtudja, hogy amúgy cicamentő alapítványnál önkénteskedik, a komoly kapcsolatok híve és nem azért rakja furcsán a szavakat egymás után, mert berúgott fél pohár sörtől, mert otthon a forró kakaón edződött, hanem mert félrerántotta a verda kormányát, nehogy elüssön egy sünit, emiatt autóbalesete és agyrázkódása volt.
2022. okt. 14. 03:58
 8/11 A kérdező kommentje:
Kedves 7/7 ez nagyon fárasztó volt. 😮‍💨😂 Hozzád képest Andersen piskóta😂😂 Ne vidd túlzásba a tudatmódosító szerek használatát!✌️😁
2022. okt. 14. 04:23
 9/11 anonim ***** válasza:

"Maradjunk a stricinél vagy ahogy van lányoknál " rosszlány " a fiúknál " rosszfiú ".

Nekem sem tiszta ennyiből.

Egy rosszfiú lehet trikós, napszemcsis, BMW-s kidobókinézetű is, meg lehet beállított hajú, Armani-öltönyös, fényesre nyalt cipőjű maffiózó-üzletember is. Mindkettő "rosszfiú", csak más stílusban.

Amúgy meg "Le style c'est l'homme même", azaz a stílus maga az ember. Nem úgy értve, hogy drágább ruhákban értékesebb lesz az ember, de az sokat elárul, hogy mennyire rendezett, mennyire tiszta, ismeri-e az illemet, tehát az alkalomhoz öltözik-e, stb.

Számomra kiábrándító az is, aki szmokingot vesz egy szimpla kirándulásra. Meg az is, aki színházba is "farmerpólóba" megy (hiába, hogyha amúgy tök intelligens és tájékozott).

2022. okt. 14. 12:02
 10/11 anonim ***** válasza:

#9: A stílus inkább a letűnt korok Facebookja meg Instája. Amikor valamit k...rvára láttatni akarsz a külvilággal, környezeteddel, hogy te biza az vagy tesó...

Van, ahol szimplán szánalmas, például az általad említett jampiskodó öltönyösöknél, máshol egyenesen ironikus is, gondolok itt a hippivegánok cirádás, jellegzetes ruházatára, amikor aztán pont hogy nekik lenne logikus bármilyen használható, kidobott, használt ruházatot magukra kapni, hogy ezáltal is védjék a környezetet. De hát akkor nem lehetne hirdetni az életformát és kevesebben vásárolnának ilyen termékeket, meg amikre csak simán ráírják.

Az igénytelenség miatti arcoskodás, mint a színházas példádnál pedig a túltolt modoroskodással van párhuzamban.

Mehet valaki azért is így, mert magasról tesz a dress code-ra, viszont mehet azért is, mert meggyőződése, hogy attól megtiszteli meg a művészt, akinek az előadására jegyet vesz, hogy (egyébként ápolt és tiszta) nem formális ruhában jelenik meg (már amennyiben maga az adott művész ezt külön ki nem emeli, hogy számára fontos a nézőtéren a formális öltözék).

Ellentétben azokkal, akiknek halvány fogalmuk sincs mi értelme, nem is élvezik, de végigülik, mint egy kínos családi vacsorát vagy céges ebédet vagy épp a párjuknál akarnak bevágódni vele vagy annak családjánál. Viszont a formalitással nagyon tisztában vannak. Vagy akik statisztálni mennek az ingyen jeggyel, ami megmarad és kitehetik instasztoriba, hátha beköveti őket 1-2 gentleman, férfiként meg úgy gondolják majd bevágódnak valami sznob csajnál, akivel nem lenne közös téma, de majd talán így, aztán amúgy is csak meghúzni akarták volna így meg még a jegyre se kellett költeni de a nő azt hiszi, hogy kitett magáért a csóka.

2022. okt. 14. 13:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!